K12

6 modalităţi în care poţi folosi marmura în casa ta

3 minutes, 15 seconds Read

K12Marmura este una dintre cele mai utilizate materiale pentru amenajări interioare şi exterioare. Marmura este foarte frumoasă şi îşi păstrează proprietăţile bine în timp. Ea se găseşte în natură într-o multitudine de nuanţe şi culori, iar modelele pot să fie alese în funcţie de planurile de amenajare. Theda Mar este pe piaţă de peste 25 de ani şi oferă marmură de calitate, finisată la cele mai înalte standarde. Pentru marmura Simeria, poţi accesa link-ul următor: https://thedamar.ro/. Iată 6 modalităţi de a folosi marmura în casa ta, care te vor încânta:

  1. Placarea pardoselilor încăperilor principale

O casă elegantă poate avea anumite încăperi care sunt special amenajate pentru a primi oaspeţi, pentru momente deosebite în familie sau pentru activităţi sociale. Acestea pot să fie marcate de obiecte impresionante sau pot să aibă proiecte de design interior care să iasă în evidenţă. Marmura folosită pentru placarea pardoselilor aduce un plus de rafinament şi poate să fie utilizată în spaţiile inspirate din decorul clasic, sau în cele moderne. Astfel, marmura este versatilă, se poate adapta oricărui stil, în funcţie de cerinţele persoanelor care o folosesc în decor.

  1. Placarea pereţilor unor spaţii deosebite din interiorul casei

Tot în amenajările unor case deosebite, se poate folosi placarea pereţilor cu marmură. Se vor alege pereţii de accent sau întregi camere care sunt amenajate clasic sau modern. Dacă este o casă veche, se pot folosi nuanţe cu irizări verzi sau roşcate, iar dacă este vorba despre o amenajare modernă se vor utiliza culorile de marmură dorite, în funcţie de proiect. Aşadar, diversele culori de marmură pot să fie folosite ţinând cont de restul mobilierlui, de candelabre sau lămpi, de spaţiile vitrate şi întreaga experienţă vizuală construită.

  1. Ancadramentele din marmură ies oricând în evidenţă
Vezi si:  Linoleum, o varianta economica pentru podea

Ancadramentele de marmură sunt frumoase şi aduc eleganţă spaţiului unde sunt amplasate. Ele pot avea diverse graduri de complexitate şi mărimi diferite, în funcţie de locul unde sunt puse. Pot exista ancadramente clasice, cu elemente deocrative puternic structurate, sau pot să fie ancadramente moderne, cu linii fine şi simple. Ambele variante se pot adapta casei tale şi întregii construcţii realizate.

  1. Poţi alege să construieşti treptele din marmură în culoarea preferată

Scările din marmură sunt îndrăgite de către oricine. Ele sunt frumoase şi aduc un plus de rafinament întregii case. Pot să fie puse trepte la exterior sau chiar în interiorul casei. Culoarea lor poate varia în funcţie de imaginea dorită. Astfel, se poate alege marmură albă, cu tente roşcate, portocalii sau verzi, etc. Astfel de trepte pot să fie punctul central al amenajării, fiind cu adevărat impresionante.

  1. Elementele decorative ale casei tale pot să fie din marmură

Atunci când alegi să faci proiectul de interior al casei, poţi folosi în multiple moduri elementele decorative din marmură. Ele se pot regăsi în orice tip de cameră ce aparţine locuinţei tale. Pot să existe la îmbinările dintre spaţii, ca formă de delimitare sau ca parte integrată a decorului încăperilor.

  1. Blaturile de bucătărie din marmură sunt extrem de frumoase şi rezistente

Bucătăria este locul unde se reuneşte întreaga familie şi unde se spun cele mai frumoase poveşti ale partenerilor. Aici totul trebuie să fie amenajat conform standardelor înalte de lucru. Blaturile de bucătărie din marmură sunt elemente care aduc un plus de valoare întregii case. Ele sunt rezistente, uşor de întreţinut şi frumoase. Vor scoate în evidenţa tot mobilierul şi vor fi un punct de interes vizual în toată camera.

Vezi si:  Istoria saltelelor din antichitate pana in prezent

Theda Mar este alături de tine pentru a avea amenajarea cu marmură pentru orice încăpere a casei tale, pe care o doreşti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.