Construieste-ti caminul visurilor tale cu General Pro Invest

1 minute, 4 seconds Read

Majoritatea oamenilor viseaza in fiecare zi cum va arata caminul ideal, isi fac planuri, citesc toate brosurile si revistele de design interior, se plimba prin magazinele de profil, admira obiectele de mobilier expuse si isi imagineaza cum va arata locuinta unde isi vor intemeia o familie.

General Pro Invest vine cu o bogata oferta de vanzari case Cluj in cele mai exclusiviste zone din Cluj-Napoca. Stabilim standarde pe piata imobiliara clujeana si avem o experienta de peste 10 ani in productia de case vanzare Cluj, ansambluri, duplexuri, cladiri de birouri, spatii comerciale si industriale.

Punem pret pe siguranta caminului dumneavoastra, iar imobilele noastre se regasesc in zone protejate, ferite de agitatia cotidiana si zumzetul orasului, dar, in acelasi timp, in apropierea mijloacelor de transport in comun.

Dispunem de oferte de 10.000 de euro pentru imobilele ce depasesc valoarea de 110.000 de euro, la o suprafata de 225 mp, si 115.000 de euro, la o suprafata de 250 mp. De asemenea, oferim o reducere de 20.000 de euro la case individuale cu o suprafata de 276 mp, la preturi incepand de la 175.000 de euro.

General Pro Invest si-a consolidat pozitia pe piata imobiliara locala, indeplinind, la un nivel de 100%, pretentiile si cerintele clientilor nostri. Datorita serviciile practicate si profesionalismului afisat, clientii nostri ne-au recomandat partenerilor si apropiatilor, lucru care ne-a asigurat traditie si constanta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.