plase antiinsecte

5 criterii de care sa tii cont cand cumperi plase anti insecte. Specialistii te sfatuiesc!

2 minutes, 27 seconds Read

plase antiinsecteChiar si cei care iubesc cel mai mult primavara si vara si asteapta cu nerabdare ca vremea sa se incalzeasca au motive de stres cand se gandesc ca in aceste anotimpuri problemele pe care le pot crea insectele sunt mai mult decat suparatoare. Cei mai multi se pregatesc din timp si cauta solutii care sa ii salveze de invazia mustelor, a tantarilor si a altor insecte care pot instala disconfort atunci cand patrund in locuinte.

Pe piata de profil exista componente si accesorii pentru plase anti insecte, ceea ce presupune ca unui individ indemanatic si priceput nu i se parea dificil sa execute singur o plasa care sa ii apere locuinta in timpul sezonului cald. Cu toate acestea, cel mai simplu mod de a beneficia de astfel de solutii utile si practice anti insecte consta in achizitionarea directa de la cei care le fabrica. Oferta pentru plase antiinsecte este variata si permite alegerea unui anumit model in functie de nevoile specifice ale celor care il vor utiliza.

Potrivit expertilor bestal.ro, la momentul in care se executa sau se cumpara plase tantari, trebuie sa se tina cont de criterii, precum: tipul de plasa, modul de actionare, dimensiuni, locul in care vor fi amplasate si, nu in ultimul rand, pretul achizitiei.

Tipuri de plase anti insecte

Fixe, tip plisse, glisante sau rulou, aceste tipuri de plase arata diferit si se deschid diferit, insa toate au in comun faptul ca pot sa apere o locuinta de insecte.

  • plasele de tip plisse au un design elegant si ofera avantajul de a se curata foarte repede;
  • plasele de tip rulou nu impun demontarea in timpul iernii, fiind durabile si prevazute cu casete care le protejeaza chiar si impotriva extremelor climatice;
  • plasele pe balamale sunt practice si durabile, cu conditia sa nu se puna presiune pe rame.
Vezi si:  Tamplarie aluminiu cu SECURIT INTERNATIONAL

Modul de actionare

Exista plase pentru care actionarea se face pe verticala, dupa cum exista plase pentru care actionarea se face pe orizontala. Unele sunt actionate pe stanga, altele pe dreapta. Aceste aspecte conteaza si vor fi alese in functie de nevoile specifice ale celor care le utilizeaza.

Dimensiunile plasei antiinsecte

Dimensiunea este una dintre cele mai importante caracteristici ale unei plase de tantari. Indiferent ca sunt instalate la usi sau ca sunt instalate la geamuri, plasele de tantari trebuie sa se potriveasca perfect locului respectiv din punct de vedere al dimensiunii.

Locul in care plasa de tantari va fi montata

Exista plase care nu pot fi instalate la usi, dupa cum exista plase care nu pot fi instalate la ferestre – cele tip rulou, de exemplu, nu au cum sa fie instalate pe usi, ci doar la ferestre.

Pretul poate fi, de asemenea, un criteriu de achizitie

Bineinteles ca fiecare persoana interesata de achizitionarea celei mai practice solutii antiinsecte va urmari un pret care sa se incadreze in bugetul de care dispune. Pe piata de specialitate se pot gasi accesorii, componente si chiar plase gata confectionate la preturi potrivite oricarui buzunar.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.