Fise de calcul individuale pe apartament

author
1 minute, 17 seconds Read

Banii sunt mereu un subiect sensibil si toti dorim sa stim ce se intampla cu banii nostri atunci cand altcineva ii administreaza. Avand in vedere ca in oferta Kondominium se afla o gama larga de servicii personalizate privind administrarea blocurilor de apartamente, de la servicii financiare la cele contabile, administrative si juridice, transparenta este cheia unei relatii de calitate si de lunga durata cu clientii.

Fisele de calcul individuale nu sunt altceva decat un raport al activitatii de administrare care prezinta pe ce s-au cheltuit fondurile asociatiei. Aceste fise sunt defalcate si, pe langa raportul cheltuielilor, mai includ si un raport de adminstrare, care este trecut pe spatele fisei. Astfel, activitatea Kondominium este prezentata in cele mai mici detalii, iar clientii pot urmari traseul banilor, acest lucru fiind un punct important in mentinerea transparentei in relatia cu clientii si in construirea increderii dintre firma si membrii asociatiei de locatari.

Fisa de calcul individuala se elibereaza la sfarsitul fiecarei luni de catre firma de administrare si contine cotele apartamentului, defalcate pe furnizori si prestatori de servicii. Aceasta fisa este pusa in cutia postala a fiecarui locatar al asociatiei, astfel scutindu-i pe acestia sa piarda timp si energie pentru a o obtine.

Pe langa principiul transparentei, Kondominium pe situl propriu www.administrator-ieftin.ro, mai pune mare accent si pe comunicarea eficienta cu clientii si pe siguranta Iar un client informat este un client relaxat care are incredere in profesionalismul firmei de administrare. De aceea, aceste fise indivduale sunt foarte importante, permitand un dialog deschis si transparent intre cele doua parti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.