Renovarea parchetului masiv

author
0 minutes, 49 seconds Read

Datorita grosimii sale, numai vechiul parchet clasic din lemn masiv poate fi renovat si apoi lacuit apeland la o firma experta ce presteaza servicii de raschetat parchet.

Renovarea incepe intotdeauna printr-o curatare profunda, pentru inalturarea cerii sau a vopselei reziduale. Este suficient sa frecati pardoseala cu un sampon special sau cu o lesie concentrata.

Daca parchetul a fost acoperit cu o mocheta trebuie sa razuiti urmele de adeziv si de burete sintetic cu un spaclu sau un razuitor cu maner lung.

Daca parchetul a fost vopsit, utilizati un decapant pentru a inmuia si elimina vopseaua. Clatiti, apoi lasati sa se usuce. Este recomandabil dupa aceea sa examinati suptrafata pentru descoperirea eventualelor defecte care trebuie reparate: crapaturi, capete de cuie

Dupa raschetare nu doriti sa aplicati un strat de lac parchetul poate fi vopsit cu bait. Baitul lasa fibrele parchetului vizibile si in acelasi timp le coloreaza usor. Dupa ce aplicati baitul se poate aplica si unul sau doua straturi de lac cu o pensula.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.