Cateva sfaturi pentru inchirieri auto

author
2 minutes, 0 seconds Read

Exista multe agentii diferite de rent a car Bucuresti care ofera preturi mici pentru diferite tipuri de vehicule pentru  inchiriere. Uneori, sistemele de clasificare a agentiilor, variaza, insa sunt similare in multe feluri.

Atunci cand se face o rezervare pentru  inchirieri masini ieftine, este important sa stiti ce tip de vehicul se va potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Asadar, inainte de a inchiria asigurati-va ca stiti tipul de vehicul de care aveti nevoie si pentru cat timp doriti sa-l inchiriati. Dupa ce ati clarificat aceste informatii, cautati orice oferte speciale si reduceri. De multe ori companiile ofera reduceri doar online astfel incat clientii sa profite de acestea ori de cate ori au nevoie.

Dupa ce ai facut rezervarea online, vei primi un email de confirmare cu serviciile pe care le-ai ales. De asemenea, amintiti-va, totusi, ca puteti contacta agentia pentru a afla mai multe detalii despre inchiriere. Asigurati-va ca ati inteles toate conditiile de rezervare. De exemplu, cat timp se va pastra masina pentru tine daca esti blocat in trafic pe drumul spre locul de preluare? Exista o taxa suplimentara pentru un alt sofer; numele acestuia trebuie sa fie enumerat in contractul de inchiriere a autoturismului? Daca este cazul, intreaba despre orice restrictii privind calatoriile interstatale. Daca preluati masina de la aeroport, asigurati-va ca dati toate informatiile agentului de inchiriere, numarul zborului si ora de sosire. De obicei, acest lucru iti va proteja rezervarea in cazul in care zborul este anulat sau are intarzieri.

Daca primul drum parcurs va fi de la aeroport la hotel, pentru o scurta perioada de timp, atunci puteti economisi pretul de inchiriere pe o zi daca veti apela la un mijloc de transport in comun. Chiar daca trebuie sa conduceti in aceeasi zi, nu trebuie neaparat sa luati masina de la aeroport. Daca veti prelua masina dintr-o alta zona a orasului, de multe ori puteti evita suprataxe de aeroport. Inainte de a prelua masina, este bine sa o inspectati foarte bine iar daca sesizati orice defecte, adresati-va personalului de inchiriere.

Vezi si:  Vanzarea unui automobil pe piata auto din Romania

Fiti constienti de faptul ca returnarea precoce a unei masini de inchiriat poate fi costisitor, deoarece structura de tarifare se poate schimba. De asemenea, asigurati-va ca insotitorul de check-in inspecteaza caroseria in prezenta ta si ca esti de acord cu privire la orice daune. Citeste cu atentie contractul de inchiriere pentru a fi la curent cu toate taxele pe care va trebuie sa le platesti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.