Cine are nevoie de o masina inchiriata

1 minute, 46 seconds Read

Piata de inchirieri auto din Suceava poate fi caracterizata ca o piata in curs de dezvoltare. Care este publicul tinta pentru companiile de inchirieri auto?

Inchirierea auto este convenabila, in primul rand, locuitorilor orasului Suceava. De exemplu, cand propria masina este in reparatii, inchirierea auto este o salvare reala. In plus, in unele familii de multe ori o singura masina nu ete de ajuns, si uneori necesita o masina suplimentara. Din nou, inchirierea unei masini este o solutia perfecta.

In ultimul timp s-a observat o tendinta interesanta – creste numarul locuitorilor, care in mod activ la sfarsit de saptamana folosesc masina, dar in cursul saptamanii folosesc transportul public. In aceasta situatie este irational sa detii propria masina, sa-ti faci griji pentru parcare, asigurare, taxe, reparatii si intretinere. Toate acestea pentru a profita de transport timp de doua zile pe saptamana. Unii dintre locuitori au renuntat la propria masina si in mod activ in weekend folosesc o masina inchiriata.

De asemenea, inchirierea masinii este foarte populara in randul organizatiilor (clienti corporativi).

In plus, fata de acest grup de clienti, si oaspetii orasului Suceava se folosesc de serviciile companiilor de inchirieri auto. Acest serviciu este popular si in randul turistilor, si in randul oaspetilor, care viziteaza orasul nostru in scopuri de afaceri. Pentru a vizita o multime de locuri atractive sau pentru a face cateva intalniri de afaceri este cel mai usor cu o masina. Folosind serviciile companiilor de taxi, pentru mai multe calatorii, va costa foarte scump. De remarcat faptul ca doua sau trei calatorii cu taxi va costa mai mult ca inchirierea unei masini pentru o zi intreaga. Astfel, inchirierea masinii pentru astfel de scopuri nu este doar un serviciu convenabil, dar si foarte profitabil. Deoarece activitatea de afaceri, precum si numarul mare de turisti din orasul nostru este in crestere in fiecare an, astfel si cererea pentru masini inchiriate din Suceava este in crestere.

Vezi si:  Inchirierea unei masini pentru vacanta

Alegand o companie trebuie sa te chidezi dupa costul serviciului de inchiriere, gama de masini oferite, si, bineinteles, reputia companiei.

Compania de inchirieri auto «Auto Trio» activeaza pe piata din anul 1994, oferind servicii de inchirieri auto in conditii favorabile.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.