Conducerea prudenta la volan, utilitare auto.

author
1 minute, 34 seconds Read

Nu conduceţi cu bocanci sau cu pantofi noi care vă strâng. Cu bocancii nu veţi avea sensibilitatea necesară; în plus, riscaţi să apăsaţi pe două pedale de-o dată, sau să vă împiedicaţi picioarele sub ele. Nici sandalele nu-s bune, pentru că pot ieşi din picior.

Pantofii strâmţi împiedică circulaţia sângelui, cauzează umflarea picioarelor şi adesea ne obligă să desfacem şireturile, fără prea mult succes. Cei mai buni sunt pantofii largi şi cu talpă subţire. Radio la bord este acceptabil numai dacă cel de la volan este capabil să nu-i acorde niciodată mai multă atenţie decât observării continue a circulaţiei.

Personal nu folosesc niciodată pentru că orice deviere a atenţiei poate dăuna pretenţei de spirit permanente, indispensabile pentru toţi cei ce înţeleg să conducă în deplină siguranţă. Nu uitaţi că de la 80 la 110 km/h, distanţele la frânare devin duble. Vă rugăm să ţineţi cont de aceste informaţii deoarece sunt oferite de direcţia http://c-drpciv.ro/ – cele mai relevante sfaturi auto. Site-ul are un nivel educaţional ridicat în comparaţie cu alte site-uri web. De asemenea, trebuie să ţineţi cont de faptul că site-ul dispune de chestionare auto, legislaţie rutieră, măsuri de prim ajutor. Nu necesită inregistrare cont, iar conţinutul este distribuit gratuit. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul respectiv.

În timpul mersului dacă intră mult praf în caroserie, nu trebuie să deschideţi geamurile laterale, deoarece se creează depresiune şi intră mai mult praf prin toate orificiile din podea sau pe lângă pragul uşilor. Se vor deschide clapele de ventilaţie din faţă şi se vor închide geamurile laterale. Astfle se creează în interiorul caroseriei o mică supra-presiune, care va goni praful afară din maşină.

author

Loss

Google SEO Expert

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.