Iubire in fata semineului

author
1 minute, 27 seconds Read

Daca n-am iubi, cu siguranta n-am intelege ce inseamna o raza de soare. Daca nu ai avea langa tine o persoana careia sa i te daruiesti probabil te-ai simti sarac. Asa ca arata-i persoanei pe care o iubesti cat de mult inseamna pentru tine, organizand o seara speciala in doi.

La lumina lumanarii, in fara unui semineu in care ard molcom niste lemne de foc,  sentimentele par sa prinda glas si sa treaca peste toate barierele impuse de catre suflet. Uneori cuvintele sunt sarace pentru a exprima cu adevarat sentimentele pe care le simtim.

Pregatirea unei cine romantice, presupune nu doar organizarea acelei mese bogate si elegante pentru tine si persoana iubita cat si crearea unei atmosfere propice reveriei, comunicarii si romantismului. La construitea acestei atmosfere trebuie sa tii cont de faptul ca detaliile sunt foarte importante. Astfel nu uita sa aprinzi cateva lumanari decorative, sa alegi o muzica lenta si cu ajutorul unor lemne de foc sa oferi o nota misterioasa si placuta incaperii.

Toate aceste pregatiri vor avea efectul dorit. Dupa ce savurati o masa savuroasa, cu un pahar de vin alb in mana, in fata unui semineu in care ard lemne de foc, se deapana cele mai pretioase amintiri si in acelasi timp se tes cele mai marete idealuri care pot fi materializate doar in doi.

Marele filosof  Rabindranath Tagore spunea ca „Bazinul se umple cu apă, focul se aprinde cu foc, iar sufletul cuiva se modelează datorită sufletului altcuiva.” pentru a modela cu maiestrie si delicatete sufletul celui drag, ai grija ca sufletul tau sa fie curat si exprima-ti liber sentimentele in fata semineului in care ard domol lemne de foc iar in jocul de lumini si umbre provocat de flacara, deapana amintiri si cladeste vise.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.