sisteme supraveghere video

Cum alegem sistemele de siguranta pentru locuinta

1 minute, 57 seconds Read

sisteme supraveghere videoCandva, perioada preferata de hoti era vara, mai exact atunci cand orasele se goleau, cei mai multi mergeau in vacanta, iar locuintele ramaneau lasate fara supraveghere. Hotii puteau actiona mai usor si fara sa aiba prea multi ochi asupra lor. In prezent, probabil din cauza crizei, cei mai multi raman acasa si in perioada estiva, dar riscul de spargeri nu a scazut. Hotii continua sa fure si au devenit mai indrazneti, intrucat nu isi mai pun problema daca locuinta este sau nu locuita.

In prezentul articol, vom ilustra, prin cateva simple si utile consilii, cum sa alegem cele mai bune sisteme de siguranta pentru locuinte, astfel incat sa fim siguri ca absolut nimeni nu vine sa ne faca o surpriza neplacuta.

Pentru inceput, printre primele lucruri pe care le vom lua in considerare, este necesitatea unui sistem de supraveghere video a carui instalare prevede sau nu prezenta firelor. In ambele cazuri, este vorba de sisteme foarte eficace, diferenta stand doar in comoditatea instalarii. Sistemul fara fire se instaleaza foarte simplu si se pune in functiune. Functioneaza cu unde radio, iar pentru aceasta are nevoie de o baterie cu durata lunga. Este o solutie optima dar poate da nastere si unor complicatii cauzate de o excesiva frecventa si a cantitatii de unde radio.

Antifurtul cu fire este si el functional, dar pentru a fi instalat necesita lucrari de zidarie. Firele vin colegate la reteaua electrica si, daca raufacatorii ar incerca sa taie firele pentru a intra in locuinta pe intuneric, automat s-ar declansa alarma. Evident, in acest caz, va trebui sa apelezi la o noua instalatie. Odata facuta aceasta alegere, trebuie sa decizi daca doresti un sistem de siguranta intern, sau si unul extern casei. Aminteste-ti ca daca locuiesti intr-o vila mai izolata cu o gradina mai vasta, ideala ar fi o combinatie intre cele doua. De asemenea, montarea de camere supraveghere IP este intotdeauna optima.

Poti alege sa creezi o adevarata centura defensiva, adoptand un sistem perimetral. Acesta va declansa alarma numai cand vor fi deschise usile sau ferestrele.Este o optima aparare mai ales pe timpul noptii. Esti protejat din exterior si, in acelasi timp, poti sa te misti nestingherit in casa fara riscul de a declansa alarma. Va fi suficient sa montezi senzori in camere si, prin acestia sa depistezi eventuala prezenta a hotilor datorita miscarii sau datorita caldurii corporale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.