Cum scapam cu usurinta de mobila veche?

author
2 minutes, 12 seconds Read

Pentru unii, aranjarea mobilierului este o pasiune, pentru unii o bataie de cap, iar pentru altii un job. Anumite persoane stau zile intregi si se gandesc ce mobilier sa cumpere, ce culoare, cum sa il aranjeze si pe ce stil sa se bazeze. Insa indiferent de ce fel de persoana esti, mobilierul unei camere are o importanta foarte mare si da contur designului respectivei locuinte.

Daca pentru multi este greu sa se decida ce mobilier sa cumpere, multora dintre noi ne vine foarte greu sa ne debarasam de mobilierul vechi. Si nu spun asta ca si cum am fi atasati sentimental de acel mobilier(chiar daca multi suntem), ci o spun din punctul de vedere al unei persoane care ar trebui sa care tot acel mobilier la groapa de gunoi sau la punctul de colectare.

Cand suntem in situatia de a schimba mobilierul totul trebuie planificat pas cu pas, fiindca nu ne convine sa lungim acest proces saptamani intregi, motiv pentru care voi continua acest articol cu cateva sfaturi ajutatoare:

  • Multora dintre noi ne vine greu sa ne debarasam de vechiul mobilier fiindca sunt anumite obiecte de care chiar ne-am atasat. Poate scaunul de birou, o anumita masa sau canapea au contribuit la formarea ta sau au facut parte din niste evenimente importante din viata ta. Cu toate acestea, ar trebui sa ne gandim ca sunt obiecte de domeniul trecutului si nu vom fi influentati negativ daca vom scapa de ele. Pe langa asta, exista posibilitatea ca scaunul preferat sau canapeaua favorita sa nu se incadreze deloc in decor cu noul mobilier modern.
  • Cumpara lucruri de calitate. Poate esti tentat sa cumperi mobilierul din supermarketuri fiindca preturile sunt mici, insa daca esti o persoana care gandeste in perspectiva, ar trebui sa te axezi pe mobilier de calitate, eventual chiar mobila la comanda. Cel mai bine este sa te gandesti la mobilierul ce urmeaza sa il cumperi ca la o investitie pe termen lung.
  • Planuieste pas cu pas. In caz ca nu gasesti niste amici care sa te ajute sa cari mobila veche, suna din timp la o agentie de transport mobila veche si planificati o zi anume. Prin intermediul unei astfel de firme, nu doar ca vei scapa de munca fizica, dar vei scapa si foarte rapid de mobilier.
  • Incearca sa sincronizezi atat agentia de transport mobila veche, cat si firma care urmeaza sa iti aduca mobilierul. Daca reusesti sa stabilesti cu exactiate un interval orar la care sa vina firma de debarasat si cea cu mobila noua, vei reusi sa termini toata treaba intr-o singura zi.
Vezi si:  Importanta unei saltele si modul in care trebuie sa o achizitionezi

Acestea fiind spuse, imi ramane sa va transmit doar: Bucurati-va de noul mobilier!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.