De ce sa tinem cont cand cumparam bijuterii?

author
2 minutes, 19 seconds Read

Daca este pentru prima data cand cumperi bijuterii, ar putea fi un proces destul de stresant, mai ales daca ajungi la magazin nepregatit.

Prin acest articol voi incerca sa evidentiez cateva aspecte importante de care ar fi bine sa fii constient inainte de a-i cumpara iubitei o bijuterie, analizand in detaliu cele mai importante 4 aspecte:

  • 1. Incearca sa te documentezi putin inainte sa intri intr-un magazin de bijuterii. Incercati sa aflati si sa intelegeti termenii pe care ii folosesc bijutierii atunci cand denumesc pietrele sau metalele pretioase. Stiind aceste terminologii va va fi mai usor de inteles descrierea bijuteriei, fie ca o vedeti  intr-un magazin de bijuterii online sau ca va este prezentata la un magazin fizic de bijuterii. Pe de cealalta parte, trebuie sa stiti si scopul bijuteriei. Daca o folositi dumneavoastra sau daca vreti sa o oferiti cadou. Daca o oferiti cadou, atunci tineti cont de personalitatea persoanei careia vreti sa o daruiti.
  • 2. Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este reputatia magazinului. Chiar daca pare greu de crezut, sunt atat magazine online cat si fizice care vand produse de slaba calitate. Sa nu mai spun ca unele vand produse care pretind ca sunt din aur si de fapt sunt suflate cu aur. Daca doriti sa cumparati online, puteti cauta pe internet informatii cu privire la acel magazin dand un simplu search in motoarele de cautare. Astfel veti reusi sa aflati informatii care nu sunt pe website despre magazinul in cauza. Trageti de asemenea o privire si la paginile Despre Noi sau pe pagina de Facebook sa vedeti cum interactioneaza clientii. Aspectul magazinului online poate de asemenea sa spuna multe despre reputatie. Daca magazinul este al unei firme ce vinde produse de calitate, atunci si designul magazinului online ar trebui sa fie unul profesional.
  • 3. Un alt factor de care trebuie sa tineti cont este pretul bijuteriei. Daca ai vazut intr-un magazin fizic o bratara care iti place la nebunie, insa ti se pare cam scumpa, atunci documenteaza-te putin online cu privire la materialele din care este facuta. Vezi care sunt preturile bratarilor asemanatoare si incearca sa iti dai seama daca materialele sunt naturale sau imitatii. Poate chiar este o bratara prea scumpa pentru a o cumpara de la acel magazin.
  • 4. Materialul din care este confectionata bijuteria este un al factor decisiv. Daca dorim sa o oferim cadou, ar trebui sa stim si cam ce materiale prefera persoana respectiva. Daca este o fire rebela, atunci o bratara din aur eleganta nu prea ar fi cadoul perfect.
Vezi si:  Cadouri pe placul femeilor

In ziua de astazi informatia este cel mai important aspect in formarea unei decizii, iar cum internetul ne este accesibil de oriunde, ne putem informa corect si putem lua cele mai bune decizii. Trebuie doar sa fim putin ‘open minded’ si sa nu cumparam chiar tot ce straluceste.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.