Secrete de utilizare pentru Nexus 5: 4 ponturi tari!

author
1 minute, 33 seconds Read

Cand a fost ultima oara cand ti-ai folosit la potentialul maxim capacitatile telefonului tau Nexus 5? Aparent este un smartphone ca oricare altul, insa trebuie sa stii in spatele acestei imagini se ascunde o bestie care abia asteapta sa fie dezlantuita. 

Exploateaza-ti la maximum modelul Nexus 5, cu ajutorul urmatoarelor secrete de utilizare care te vor face sa iti privesti telefonul cu alti ochi.

Ponturi Nexus 5: Adaugare de widget-uri pe Lockscreen 

Ca sa poti sa activezi widgeturi pe ecran atunci cand este blocat, mergi in aplicatia Settings, selecteaza “Security” si asigura-te va optiunea “Enable widgets” este bifata. Intoarce-te pe ecranul blocat si apasa pe iconita in forma de plus, pentru a adauga acolo widget-urile preferate.

Ponturi Nexus 5:  Meniul Setari Rapide

Uite un pont pentru Nexus 5 care iti va face utilizarea telefonului mult mai usoara. Cand tragi in jos bara de status, ti se deschide un meniu special care iti arata cele mai noi notificari. Ca sa poti folosi asta ca un meniu de setari rapide, trage in jos bara de status cu doua degete. O sa-ti apara o grila de setari rapide, care iti ofera acces rapid la WiFi, Bluetooth etc.

Ponturi Nexus 5: Salvarea datelor de backup

E bine sa ai mereu un backup pentru datele din telefon, iar cu Nexus 5, procesul dureaza cateva secunde. Du-te in aplicatia Settings, apasa pe butonul “Backup&reset” si selecteaza optiunea “Backup my data”. Toate datele  vor fi salvate pe un cloud, de unde le poti recupera foarte repede daca iti resetezi telefonul. 

Ponturi Nexus 5: Deblocarea prin scanarea fetei 

Iata una dintre capacitatile unice si speciale ale telefonului Nexus 5: se deblocheaza doar daca iti vede chipul, la propriu. Pentru a activa optiunea “Face Unlock”, deschide aplicatia Settings, selecteaza “Screen lock” si apasa pe “Face Unlock”. Din acest moment, telefonul va putea fi folosit exclusiv de tine, dupa ce camera iti scaneaza trasaturile si le recunoaste.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.