Cum să va imbunatatiti instantaneu bucătăria fără să cheltuiți o mică avere

author
1
2 minutes, 40 seconds Read

S-ar putea spune că bucătăria reprezinta cea mai importantă cameră din casă. Pentru mulți dintre noi, aceasta este cea mai utilizată, fiind locul unde ne petrecem majoritatea timpului, fie sa pregătim mese hranitoare pentru familiile noastre, sau pur și simplu sa stam la masa sorbind cafea alaturi de un vechi prieten. De asemenea, indiferent dacă bucătăria dumneavoastră este mare sau mică, aceasta tinde întotdeauna să fie locul de adunare, atunci cand aveti musafiri. Se spune că imbunatatirea bucatariei poate crește în mod semnificativ valoarea unei case.

Amenajarea bucătăriei este o sarcină costisitoare și anevoioasa, dar există modalități de actualizare și renovare a bucătăriei fără sã perturbati viața de familie și, mai important, fără a fi nevoie să chelutiti o mică avere.

Împrospăteaza peretii

Putina vopsea proaspătă poate face minuni. Peretii bucătăriei se murdaresc cu usurinta astfel facand bucataria dvs. sa para veche si neingrijita, chiar dacă ștergeți peretii regulat. Încercați să adăugați puțină culoare peretilor pentru ca bucataria dvs. sa capete un aer nou, energic si modern. Dacă bucătăria dumneavoastră este alba, ati putea sa luati în considerare sa o vopsiti in verde, gri sau albastru, bucătăriile colorate fiind foarte populare în zilele acestea așa cum se poate vedea în unele reviste de amenajari interioare.

Treziți-vă dulapurile obosite

Înlocuirea dulapurilor poate fi un angajament foarte costisitor. De aceea, in cazul în care dulapurile dvs. nu sunt prea vechi si sunt înca în stare bună de functionare, atunci un nou strat de vopsea lucioasa poate actualiza cu ușurință dulapurile, in felul acesta luminand intreaga bucatarie. Dacă sunteți genul de persoana care prefera culorile vii in locul albului clasic, atunci nu va fie teama sa fiti original si sa experimentati, adăugați niște culoare indrazneata dulapurilor.

Vezi si:  Realizarea de masuratori de calitate

Înlocuiți blaturile

Acest lucru poate fi destul de scump, insa exista si optiuni mai accesibile, pentru orice buget. In cele din urma, veti realiza ca inlocuriea blaturilor este o investitie pe termen lung ce necesita un anumit efort financiar, dar care merita din plin.

Adauga putin verde

Un alt mod de a adăuga culoare bucatariei tale este de a plasa câteva plante. Plantele evoca un sentiment de calm și de sănătate, bucataria dvs. devenind astfel nu numai un simplu loc unde se gateste, ci si un spatiu al relaxarii. Asadar, nu va sfiiti sa cumparati 3-4 ghivece frumoase si sa le situati unde credeti dvs. ca arata mai placut: in partea de sus a dulapurilor, pe pervazul ferestrelor, pe frigider sau pe masa, in mijloc. De asemeana, nu trebuie sa uitati un aspect de o deosebita importanta, anume, sa udati florile la intervale regulate!

Alte idei: Nu va limitati in a pastra operele de arta (tablouri si picturi) numai in dormitor si sufragerie, aduceti cateva si in bucatarie, pentru un strop de eleganta. Puteti, de asemenea, sa luati in considerare si schimbarea iluminarii: puneti deasupra mesei din bucatarie un candelabru sau niste lampi elegante cu o lumina calda.

Ai o bucatarie mica? Nici o problema, vezi 15 idei de amenajare pentru bucatarii mici.

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    Reparatii Frigidere says:

    Putem cumpara produsele tip blat de bucatarie de Craciun reducerile sunt semnificative iar plantele le putem alege cumparand seminte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.