Cartitele, noii daunatori ai gradinii

2 minutes, 3 seconds Read

Când vedeți tuneluri săpate în curtea dvs., veți dori să aveți la îndemână un aparat contra cârtiţelor. Una dintre cele mai cunoscute variante de a scăpa de orice dăunătoare sunt reprezentate de capcane ce pot ucide în mod eficient cârtitele fără utilizarea de substanțe chimice sau otrăvuri. Capcană în stilul plonjorului prezintă speculații rezistente la intemperii, care îi permit să fie utilizată din nou și din nou.

În plus, fiecare capcană este echipată cu un design ușor de utilizat și un știft de siguranță pentru a elimina tragerile false. Capcana este complet asamblată și cu instrucțiuni de operare ilustrate privind setarea și plasarea.

Avantajele capcanei

  • Rezistente la intemperii, prezintă metal pentru rezistență fiind caracterizată de durabilitate superioară
  • Poate fi folosit în toate tipurile de sol
  • Complet asamblat
  • Echipat cu o clemă de siguranță pentru o funcționare sigură
  • O modalitate de capturare a cârtiţelor curată și rapidă
  • Non-toxice – fără substanțe chimice sau otrăvuri
  • De preferat introducerea acestora în sezonul de primăvară
  • Oferă o dovadă vizibilă
  • Reutilizabil
  • Nu este nevoie de momeală

Un alt aparat pentru alungare cârtite este cel care funcţionează pe baterii. Forma să ergonomica şi lungă va putea ajunge c uşurinţă în pământ, aducând vibraţii puternice in acesta, scăpându-vă de eventualele tuneluri pe care mica cârtita le-a putut realiza. Acestea sunt foarte uşor de folosit, fiind făcute de cele mai multe ori dintr-un plastic tare , solid care poate impregna oricând pământul. Această metodă este destul de uşor de folosit, în special dacă doriţi să scăpaţi în mod eficient de micile probleme ce se regăsesc în curte. Culoarea vibrantă a acestui aparat vă va atrage mereu atenţia,putând observa momentul în care vor dispărea cârtitele. Acoperirea acestui aparat se face pe 800 de m, scăpându-vă într-un mod modern şi eficient de dăunătoare. Pentru a vă asigura că este o metodă bună, acest aparat prezintă emisie atât pe zi cât şi pe noapte, oferindu-vă un confort de 24 de ore.

Vezi si:  Adezivi pentru parchet de la Europlastic

Acestea fiind spuse, un aparat ce poate să alunge cârtiţele va fi întotdeauna binevenit în casa dvs, astfel încât nu veţi avea niciodată probleme cu micile mamifere ce dau târcoale grădinii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.