Beneficiile mobilei la comanda

2 minutes, 21 seconds Read

Masa-RaymondIn ultimii zece ani, mobila la comanda a devenit din ce in ce mai populara, din mai multe motive. Nu numai ca au preturi convenabile pentru fiecare cumparator, dar, de asemenea, foarte multi clienti au inceput sa inteleaga beneficiile de a alege o piesa de mobilier personalizata fata de cumpararea unei piese de mobilier standarde. Acest scurt articol va explora principalele beneficii ale mobilei la comanda.

Mobilierul se potriveste nevoilor tale.

Unul dintre cele mai importante beneficii in a alege o piesa de mobilier personalizat versus o bucata de mobilier standard este faptul ca aceasta este construita cu specificatiile tale exacte. De multe ori, atunci cand achizitionezi mobilier standard, vei fi constrans de dimensiunile si forma acestuia. Acest lucru poate cauza probleme, mai ales daca vrei sa il asezi intr-o camera mica unde poate arata prea mare. De asemenea, mobilierul standard poate sa fie extrem de dificil de aranjat in bucatarie.

Atunci cand vrei sa achizitionezi mobila la comanda, poti tine cont de designul camerei si de dimensiunile acesteia, astfel incat noile piese de mobilier sa se incadreze perfect cu imprejurimile. Gandeste-te ca astfel ai ocazia de a fi un decorator de interioare sau un arhitect de interioare. Un astfel de arhitect proiecteaza o cladire care sa se potriveasca perfect cu ceea ce se gaseste in jur. Proiectantul poate face acelasi lucru cu mobilierul.

Mobila la comanda este mai durabila si are un design mai flexibil.

Un alt mare beneficiu este longevitatea pe care o are piesa de mobilier personalizata. De multe ori, magazinele de mobila ofera piese de mobilier cu garantii mai mici decat au bucatile de mobila pe care le cumperi la comanda. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestia fac compromisuri la aproape fiecare etapa in procesul de fabricatie pentru a mentine costurile mici, cu scopul de a vinde mobilierul la un pret atractiv.

Vezi si:  Cum alegem masina de spalat perfecta

Intre timp, cumparatorii de mobila la comanda pun in valoare mai mult calitatea achizitiei, fara a fi ingrijorati de pret. In cazul in care exista constrangeri de pret, poti fi sigur ca poti obtine acelasi mobilier pe care il doresti sa il comanzi, negociind cu proiectantul. De exemplu, poti solicita proiectantului sa se asigure ca foloseste numai materiale de calitate, lasand in plan doi partile ornamentale inutile. Daca achizitionezi mobilier direct din magazin, nu vei avea aceasta flexibilitate.

Ai control asupra pretului.

In timp ce mobilierul personalizat este adesea vazut ca o alegere costisitoare, acesta poate fi, de fapt, o achizitie destul de inteligenta din punct de vedere financiar. Acest lucru se datoreaza faptului ca clientul are control complet asupra pretului. De exemplu, ai putea merge intr-un magazin de mobila scumpa si sa vezi un design foarte frumos care iti place, insa care un pret foarte ridicat. Tu ai putea, insa, sa comanzi un mobilier cu un design similar, la un pret mai mic.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.