Solutii profesionale pentru fermieri oferite de Ahis Consulting

1 minute, 31 seconds Read

Succesul ca fermier presupune o investitie importanta in infrastructura si in echipamente zootehnice, fara de care afacerea nu ar putea fi productiva.

Tehnologia de ultima generatie aduce un plus de valoare afacerii pentru cresterea rumegatoarelor de ferma si ajuta la majorarea profitului si scaderea cheltuielilor. Daca sunteti in cautarea unor aparate,  solutii profesionale, echipamente bovine, echipamente grajduri vaciechipamente ferma capre sau echipamente ferma oi , furnizorul Ahis Consulting va asteapta cu cele mai bune oferte la echipamentele de care aveti nevoie.

De asemenea, oferim consultanta de specialitate pentru cresterea rumegatoarelor de ferma si punem la dispozitii produse premium destinate cresterii tineretului taurin direct de la producator: custi tip iglu, cusete de interior, mixere pentru prepararea laptelui praf, automate de alaptare pentru vitei. Dispunem de echipamente grajd, dintre care amintim multifunctionalul Westermann, care matura aleile, impinge furajul, curata paturile de odihna ale animalelor, impinge dejectiile, matura zapada eficient, rapid si fara efort. Si perie rotativa Schurr pentru vaci, vitei si capre, destinata masarii si scarpinarii vacilor, vitelor si caprelor.

Pentru cresterea tineretului taurin, punem spre vanzare mixer lapte MilkShuttle pentru vitei, special conceput pentru transportul si distributia laptelui praf reconstituit sau a laptelui integral. Alimentatorul bivalent Combi-feeder este un alt produs comercializat de firma noastra, avand rolul de a proteja furajele contra intemperiilor. Custi tip iglu pentru vitei si custi colective tip iglu, avand rolul de adapost pentru cresterea de exterior a viteilor nou-nascuti, respectiv a viteilor de 8 saptamani, asigurandu-le conditii optime de dezvoltare, folosind echipamente de ultima generatie.

Echipa noastra este formata din oameni dedicati pastrarii si respectarii pe termen lung a mediului inconjurator, existand o armonie cu dezvoltarea durabila a afacerilor clientilor cu care colaboram. Misiunea noastra este contribuirea la cresterea competitivitatii fermierilor din Romania si sa devenim o sursa de referinta in furnizarea solutiilor inovative, la preturi rezonabile si o calitate superioara.

Vezi si:  Un acvariu pentru peşti după preferinţele tale

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.