rolda-a-implinit-15-ani

ROLDA aniverseaza 15 ani presarati cu realizari, mii de animale salvate, lacrimi de bucurie si tristete, impreuna cu suporteri ca tine

2 minutes, 33 seconds Read

rolda-a-implinit-15-aniSalvati in Romania, iubiti la nivel global! In ultimii 15 ani, ROLDA a facut eforturi pentru a oferi o casa temporara animalelor fara stapan si una permanenta pentru peste 1500 de caini. ROLDA este o organizatie caritabila sustinuta pe plan international care lucreaza in Romania pentru a rezolva problema cainilor fara stapan, estimati la 2,5 milioane. ROLDA trateaza aceasta problema in mod uman, eficient si responsabil, se pozitioneaza ferm impotriva uciderii cainilor, ocupandu-se de campanii educative, de sprijin al posesorilor de animale de companie si campanii pentru drepturile animalelor. ROLDA este un amestec uimitor de lideri internationali, voluntari, adoptatori si donatori, care de-a lungul timpului s-au alaturat echipei din Romania si au contribuit la dezvoltarea acestei organizatii.

Misiunea ROLDA este salvarea, adapostirea, reabilitarea si gasirea de case permanente pentru animalele fara stapan, abuzate si neglijate din Romania. De 15 ani ROLDA da speranta si o noua sansa la viata animalelor mai putin norocoase. Alatura-te misiunii noastre si ajuta-ne sa oferim o viata mai buna prietenilor nostri necuvantatori.

Motive pentru a sprijini Fundatia ROLDA

De ce sa ne ajuti? Pentru ca fara sprijinul tau si al iubitorilor de animale, planurile noastre nu sunt realizabile. Dar, cu ajutorul tau, putem aduce o schimbare atat in viata oamenilor cu posibilitati financiare modeste, cat si a animalelor. Contributia ta ne ajuta sa oferim asistenta medicala de urgenta si hrana pentru 1500 de animale din zonele rurale. Dorim sa ajutam cat mai multe persoane din comunitatile sarace care nu au posibilitatea de a oferi animalelor de companie o ingrijire corespunzatoare. Avem nevoie de fonduri pentru sterilizarea si microciparea a 1500 de caini si pisici din comunitati sarace si putem face asta doar daca donezi si daca indemni pe altii sa contribuie.

15 ani si 15 motive pentru a ne ajuta

Speram ca activitatea ROLDA din ultimii 15 ani sa iti ofere toate motivele de care ai nevoie pentru a ne ajuta. Daca nu poti adopta un caine din adapost, exista alte modalitati prin care ne poti fi alaturi. Contributia ta poate inseamna donarea unei sume de bani in fiecare luna, redirectionarea impozitului pe venit sau profit, voluntariat, sponsroizarea/adoptia la distanta a unui caine din adapost, donarea de hrana sau produse.

Iata cele 15 realizari ROLDA care pot fi si motivele pentru care sa ajuti:

 • Construirea primului sanctuar modern pentru caini din Romania
 • Salvarea si oferirea de adapost animalelor abuzate, care au crescut pe strada sau au fost abandonate
 • Reabilitarea cainilor fara stapan care au suferit traume emotionale
 • Proteste pentru uciderea inumana si inutila a cainilor, in special pentru uciderea in masa folosind otrava in incinta combinatului
 • Inregistrarea ca ONG in SUA, Australia si alte cateva tari din Europa, inclusiv Romania
 • Proteste impotriva conditiilor oribile in care traiesc cainii in adaposturile publice
 • Ajutor pentru animalele de companie din comunitatile sarace
 • Sterilizarea si microciparea cainilor
 • Construirea celui de-al doilea adapost pentru 600 de caini
 • Programele de adoptii internationale
 • Gale de strangere de fonduri
 • Terapie cu animale de companie pentru persoanele in varsta din centrele locale
 • Activitati educationale
 • Campanie pentru caini care traiesc in lant, expusi conditiilor meteorologice extreme
 • Centrul PawzUp – un pas urias in viitor pentru animalele din Romania

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.