5 motive pentru care trebuie luat in calcul un gard electric animale

1 minute, 51 seconds Read

Orice proprietar de animale isi doreste siguranta pentru vietatile pe care le ingrijieste si in acelasi timp, isi doreste cat mai putin timp pierdut in acest scop. Pentru proprietarii unor turme mai de oi sau de bovine, misiunea pare a fi una destul de dificila, mai ales ca animalele trebuie sa se hraneasca si trebuie sa umble frecvent pentru hrana proaspata. Din fericire, exista conceptul de gard electric animale . Construit din elemente simple, un gard electric se dovedeste extrem de eficient, fara costuri mari. Motivele principale pentru care ar trebui sa fie luata in calcul o astfe de solutie sunt urmatoarele:

  • Se monteaza si se demonteaza extrem de usor. Este unul dintre principalele motive. Proprietarii de animale pot sa schimbe cu usurinta locul in care acestea se afla, prin montarea si demontarea gardului in doar cateva ore.
  • Tine departe vietatile salbatice si tine in interiorul ingradirii animalele domestice. Gardul electric pare a fi o solutie brutala care sperie orice tip de vietate. In principiu, este o solutie care vine cu un soc, insa nu vatameaza cu absolut nimic integritatea animalului. Tot ceea ce face este sa il sperie si sa ii dea un avertisment in legatura cu locul in care nu are voie sa intre.
  • Nu raneste. Gardul electric este 100% sigur si nu provoaca rani. Acesta emite impulsuri foarte scurte, care nu fac altceva decat sa sperie si sa indeparteze.
  • Este ieftin. Spre deosebire de un gard normal, cel electric este mult mai ieftin. Pentru montarea sa este nevoie doar de stalpi, de sarme prin care sa treaca electricitatea si de un generator de curent. In cazul suprafetelor mari ce urmeaza a fi ingradite,economia poate sa fie una substantiala iar eficienta este si ea foarte mare.
  • Ajuta la economia de timp. Cei care aleg sa instaleze garduri electrice pot sa economiseasca foarte mult timp, deoarece isi vor sti animalele in siguranta si se vor putea ocupa de altceva in timp ce acestea se hranesc.
Vezi si:  Ce trebuie sa stii despre Sofcanis? Pastile pentru afectiunile hepatice ale cateilor..

Instalarea unui gard electric implica si o serie de reguli ce trebuie sa fie respectate de oricine alege aceasta solutie. Tocmai de aceea, este bine sa se apeleze la profesionisti pentru instalare, in asa fel incat totul sa se faca cu o eficienta maxima.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.