Vrei un caine? Iata care sunt rasele de caini usor de dresat

author
1 minute, 49 seconds Read

Vrei un caine? Iata care sunt rasele de caini usor de dresatExista rase de caini care sunt usor de dresat? Cu siguranta da. Genetica influenteaza foarte mult capacitatea si interesul pe care un caine il are. Bineinteles ca fiecare caine este diferit si ca unii sunt mai atletici, altii mai lacomi si bineinteles sunt unii care sunt foarte usor de dresat.

Daca vrei sa decoperi mai multe rase de caini usor de dresat acceseaza rasedecaini.ro .

   Cainii de mai jos sunt foarte usor de dresat

Border Collie

Border Collie este considerat cel mai inteligent caine din lume. Acesta are o capacitate uimitoare de a invata si este extrem de docil. In plus trebuie sa fie stimulat din punct de vedere fizic pentru a putea fi capabil cu adevarat sa invete.

Are o rezistenta fizica mare si o buna agilitate. Este un caine excelent cu care poti face sport. Este un caine pe care il poti dresa asa cum iti doresti.

Ciobanesc german

Ciobanescul german este cea mai iubita rasa de caini din lume. Acesta este foarte inteligent si este foarte protector. In plus are o mare putere fizica si orice activitate ii stimuleaza sanatatea mentala.

Golden Retriever

Este unul dintre cei mai draguti caine din lume. Se poate dresa cu usurinta, este bland si are un caracter loial. In plus este cainele perfect pentru mai multe tipuri de oameni. Se adapteaza usor mai ales in familiile cu copii.

Dobermann

Dobermannul este un bun paznic, este un caine alert, inteligent si extrem de loial si de puternic. Iti va proteja foarte bine atat familia cat si casa. Poate fi un pic dominant dar cu o pregatire corecta si ferma poate deveni un animal de companie exceptional.

Adora sa isi multumeasca proprietarul si pentru asta va face fata tuturor provocarilor si tuturor jocurilor de inteligenta de care are parte.

Labrador retriever

Acest caine este foarte usor de dresat. In plus este activ, inteligent, ascultator, loial si distractiv. Te poti juca cu el de dimineata si pana seara si te asigur ca nu se va plictisi.  Orele de antrenament cu un Labrador retriever vor deveni un joc si momente perfecte de care va veti bucura impreuna. Vei vedea ca toate orele astea de antrenamente va vor consolida mai mult relatia.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.