Cele mai bune idei pentru un living modern si colorat

author
1 minute, 31 seconds Read

Daca vrei sa ai un living foarte modern, colorat si foarte vesel in acelasi timp, iata cateva idei care sa iti vina in ajutor.

Pentru a sarbatori asa cum trebuie sosirea timpului frumos, ai nevoie de un living foarte vesel si foarte colorat, la fel ca si vremea de afara.

Daca nu ai facut nimic de ceva vreme in living, poate a venit vremea sa cumperi un mobilier nous au o canapea noua, pentru a moderniza totul.

In acest an, va trebui sa mizezi pe culoare, pe cele mai originale forme si pentru obiectele hand- made pentru cel mai reusit efect.

Culoare, culoare si iarasi culoare

Galben, roz, violet , portocaliu si verde. Poti crea o explozie de culoare in living pentru a-i conferi un plus de vivacitate. Fie ca faci asta prin intermediul petelor de culoare, fie prin intermediul obiectelor de decor, efectul va fi unul garantat. Poti alege insa si o piesa mai impozanta colorata precum canapeaua, de ce nu. Cea din catifea este cea mai frumoasa. Sau un covor multicolor. Si daca canapeaua este una simpla, clasica si nu vrei sa o schimbi, alege sa o pui in valoare prin intermediul pernelor colorate.

Motivele naturale sunt cele mai in voga, atat pe perne, pe pereti cat si pe covor

Motivele florale, tropicale, iti vor da impresia ca te afli pe o insula insorita chiar si atunci cand este mai rece afara. Tapetul este si el cea mai buna alegere.

Vezi si:  Cea mai importanta piesa de mobilier pentru copii

Vazele originale. Cele mai originale si mai interesante forme de vaze sunt cele mai in voga. Alege cele mai atragatoare si mai interesante motive sau culori si nu ai cum sa dai gres.

Mobilierul si accesoriile hand- made sunt cele mai in voga si ele. Sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa obtii cel mai frumos, cel mai original si mai personalizat decor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.