panouri radiante infrarosu

Eficienta incalzirii dovedita cu panouri radiante infrarosu

author
2 minutes, 33 seconds Read

panouri radiante infrarosu

Eficienta in incazlire este poate unul dintre primele lucruri care sunt mentionate atunci cand vine vorba de avantaje oferite de catre panouri radiante infrarosu. Astfel, fie ca ne orientam spre beneficii legate de aceasta eficienta in incazlire, sau spre preturile accesibile ale acestor panouri de incazlire, spre ideea ca ele sunt foarte usor incadrate in orice decor sau spre ideea ca sunt extrem de econome si in ceea ce priveste facturile de incazlire, astfel de panouri radiante infrarosu sunt din ce in ce mai populare si la noi in tara.

Beneficii asupra sanatatii? Desigur

Cu panouri radiante infrarosu exista o serie de beneficii si atunci cand vine vorba de sanatate, astfel incat putem spune cu siguranta ca acestea sunt unele care vor fi de mare folos persoanelor care spre exemplu sufera de afectiuni cauzate de alergeni.

Aceste panouri radiante infrarosu imita de fapt incazlirea soarelui, deci va puteti imagina ca de fapt ele functioneaza fara a face zgomote, fara a usca aerul si mai mult, fara a ridica praful. Asadar, au efecte foarte benefice intr-adevar si asupra starii de sanatate a celor din jur. Un alt plus al acestor pnouri de incazlire cu infrarosu este si faptul ca nu veti avea nevoie pentru montarea lor de costisitoarele si deranjantele proiecte de gaz, de autorizatii si avize cum ar fi in cazul montarii unei centrale electrice sau a altor metode incazlire spre exemplu. Aceste panouri se monteaza si foarte repede, deci nu va trebui sa va faceti griji nici in ceea ce priveste spre exemplu mizeria si deranjul care pot fi atat de mult prezente in cazul mntarii de alte mijloace de incalzire. Durata de viata a unor astfel de panouri radiante infrarosu este practic una nelimitata.

Vezi si:  Cele mai importante elemente de rezistenta ale unei case. Afla de la specialisti!

Spre deosebire de alte tipuri de mijloace de incalzire electrica…

Astfel de panouri radiante infrarosu vor fi diferite de alte tipuri de mijloace de incazlire electrica inrucat acestea in primul rand, vor incazli obiectele din jur ajutand astfel la mentinerea caldurii, spre deosebire de alte mijloace de incalzire care vor folosi aerul pentru a incazli o incapere. In plus, acestea panouri nu provoaca nici curenti de aer si dupa cum am mentionat, ele nu vor fi nici unele care sa fie problematice pentru persoanele care sufera de alergii.

Caldura radianta a acestor panouri radiante infrarosu este si una sanatoasa in sine daca putem spune astfel, intrucat ea va imita caldura soarelui, iar cu ajutorul acestor panouri si cu ajutorul unui termostat la care ele vor fi conectate, temperatura va fi reglata in mod ideal in orice incapere.

Nu trebuie sa opriti din acest motiv astfel de panouri radiante infrarosu pe timp de noapte, ele vor mentine o temperatura ideala si puteti chiar sa conectati si un termostat electronic fara fir care sa va permita sa reglati temperatura exact asa cum va doriti.

Aceste pnouri pot fi de diverse dimensiuni, ele acopera o gama de putere cuprinsa de regula intre 0,3 kw si 1,2 kw.

Alegeti astfel de panouri radiante infrarosu de la o companie cum sunt www.Prismainfo.ro de incredere si bucurati-va de comfortul oferit de ele.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.