mobila dormitor la comanda

DORMITORUL- OAZA TA DE LINISTE

author
2 minutes, 31 seconds Read

mobila dormitor la comanda

Dormitorul este locul unde te relaxezi si te odihnesti dupa o zi obositoare. Este un spatiu intim, folosit zilnic, ceea ce inseamna ca pe termen lung este recomandat sa fie mobilat cu cele mai potrivite piese.

Inainte de a incepe cautarile pentru mobilier, trebuie sa stabiliesti daca va fi un dormitor principal, unul pentru oaspeti sau unul destinat copiilor. In acest fel iti va fi mai usor in goana prin magazine sau daca vei alege un serviciu mobila dormitor la comanda .

Mobila pentru dormitor poate fi realizata dupa stilul clasic, traditional, modern sau oriental.

SPATIUL DORMITORULUI

Avand in vedere ca dormitorul este un spatiu destinat odihnei si relaxarii, trebuie sa tii cont ca mobilierul nu trebuie sa ocupe tot spatiul acestei camere. Mobilerul trebuie ales in functie de suprafata camerei si de aceea este recomandat sa apelati la o firma care realizeaza mobila dormitor la comanda. In functie de spatiul pe care il aveti, mobila de dormitor trebuie sa fie alcatuita dintr-un pat, un dulap si in functie de spatiul care va ramane puteti alege si alte piese de mobilier.

DE CE PIESE DE MOBILIER AI NEVOIE IN DORMITOR?

Alegerea piselor de mobilier depinde de trei factori: locul unde vei aseza piesele de mobilier, dimensiunile pe care ai vrea sa le aiba aceste piese si functiile pe care acestea le vor indeplini.

Daca alegi un pat mare pentru dormitor trebuie sa stii ca acesta ar trebui sa se integreze perfect, fara a strica armonia camerei. Dulapul pentru haine ar trebui asezat intr-un loc mai retras pentru a nu bloca spatiul, iar daca spatiul iti permite, poti opta pentru noptiere cu veioze pentru citit si un fotoliu confortabil.

Vezi si:  De ce trebuie sa tii cont in alegerea unui mobilier birou

In cazul dormitoarelor pentru copii si tineri, daca acestea indeplinesc si rolul de spatiu de studiu, atunci obligatoriu trebuie sa existe un birou cu scaun.

CULORILE SI DORMITORUL TAU

Dormitorul amenajat in nuante de violet- este recomandat cuplurilor care simt ca viata lor este monotona.

Dormitorul amenajat in nuante de rosu- pentru un somn confortabil este recomandat sa nu abuzam de culoarea rosie in dormitor.

Dormitorul amenajat in nuante de portocaliu- aceasta culoare este recomandata cuplurilor tinere. Aceasta culoare ii indeamna pe parteneri sa aiba rabdare si sa aiba incredere unul in celalalt.

Dormitorul amenajat in  nuante de albastru- aceasta culoare este recomandata celor care depun efort intelectual, insa folosirea excesiva produce raceala intre parteneri.

Dormitorul amenajat in nuante de verde- conform psihologilor verdele este cea mai relaxanta culoare. Este destinata sportivilor si tuturor persoanelor care fac munca fizica.

MOBILIER PENTRU DORMITOR DE LA REBEL FURNITURE

Vizitati site-ul www.rebelfurniture.ro pentru a afla mai multe detalii despre firma Rebel Furniture. Aici gasiti mobila dormitor la comanda, indiferent de stilul pe care il doriti. Rebel Furniture este o firma cu peste 20 de ani experienta in domeniul mobilei, numeroase proiecte atat in Romania cat si UE, caracterizata de talent, profesionalism, pasiune. Mobila realizata de firma Rebel Furniture este unica, incomparabila, exclusivista, realizata din cele mai bune materiale. Pentru o mobila de calitate, cu un design spectaculos, apelati la Rebel Furniture.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.