Atelier de pictura pentru copilul dumneavoastra

0 minutes, 58 seconds Read

Stiati ca pictatul este o activitate fizica care ii ofera copilului dumneavoastra posibilitatea de a-si dezvolta mai multe abilitati, cum ar fi coordinarea ochiului cu a mainii sau, daca pictura este pe o coala de hartie mai mare, ii dezvolta anumiti muschi? Mai mult decat atat, daca micutului dumneavoastra ii place sa picteze, acesta isi dezvolta o mare putere de concentrare asupra tuturor lucrurilor pe care le face.
Pentru a-i sustine talentul artistic este bine sa ii oferiti o serie de cursuri specializate, care sa il ajute sa isi dezvolte si mai mult pasiunea pentru aceasta arta. La Sarida Kids Club puteti inscrie copilul la un atelier specializat. Aici va invata nu numai sa picteze, ci sa si socializeze, pentru ca va avea colegi pasionati de acelasi lucru,
Varsta participantilor este cuprinsa intre 4-9 ani; atelierul se desfasoara o data pe saptamana, durata sa fiind de 50 de minute + 10 minute discutii cu parintii. Materialele didactice si sortuletele de protectie sunt incluse in costul sedintei.
Daca vreti sa explorati tainele picturii alaturi de copilul dumneavoastra, puteti participa la un atelier in echipa parinte-copil.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la adresa web www.saridaclub.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.