servicii hidroizolatii constanta

Servicii de hidroizolatii Constanta

author
1 minute, 36 seconds Read

Daca sunteti din judetul Constanta sau Tulcea si aveti nevoie de servicii de hidroizolatie, acum puteti beneficia de o echipa de profesionisti la dumneavoastra acasa.Фуразолидон

Hidroizolatiile in costructie

In constructii, o cladire sau structura este impermeabilia prin utilizarea membranelor pentru a proteja continutul din interior, cat și protejarea integritatii structurale. Impermeabilizarea anvelopei cladirii in specificatiile de constructie se află sub ’07 – Protecție termica si de umiditate “si include materiale pentru acoperisuri precum si materiale de hidroizolatie.

O cladire sau structura are nevoie de protectie impotriva apei si a umezelii. Betonul de unul singur nu va fi impermeabil. Sistemul convențional de impermeabilizare implică “membrane”. Acesta se bazeaza pe aplicarea unuia sau a mai multor straturi de membrana (disponibile in diverse materiale: de exemplu, bitum, silicat, PVC, HDPE, etc.), care acționeaza ca o bariera intre apa si structura cladirii, impiedicand trecerea apei. Cu toate acestea, sistemul se bazeaza pe modul de aplicare al membranei, care prezinta dificultati. Probleme cu aplicarea sau aderenta la substrat poate duce la scurgeri.

De-a lungul ultimelor doua decenii, industria constructiilor a avut progrese tehnologice in materiale de impermeabilizare, inclusiv sisteme de impermeabilizare integrale precum si materiale de membrane mai avansate.

Sistemele integrale functionează in matricea unei structuri de beton, oferind betonului in sine calitatea de a fi rezistent la apa.

Exista doua tipuri principale de sisteme de hidroizolatie integrale: hidrofili și sistemele hidrofobe. Un sistem hidrofil foloseste de obicei o tehnologie de cristalizare care inlocuieste apa din beton cu cristale insolubile. Diverse marci disponibile pe piata, pretind proprietati similare, dar nu toate pot reactiona cu o gama larga de hidratare a cimentului, produse secundare si, prin urmare, necesită prudenta.

Vezi si:  Constructiile modulare si containerele

Sistemele hidrofobe folosesc acizi grasi pentru a bloca porii in beton, prevenind trecerea apei.

Dacă separam o structura in diferite categorii in ceea ce privește hidroizolatii Constanta poate putem clasifica structura in urmatoarele elemente:

Contactati-ne si ve-ti beneficia de sevicii de hidroizolatii Constanta fara cusur!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.