etichete industriale

Tot ce trebuie sa stii despre etichetele industriale

author
1 minute, 39 seconds Read

Etichetele industriale pot fi folosite in mai multe scopuri. Sunt de mai multe feluri si sunt confectionate la noi in tara sau pot fi importate din afara tarii.

Etichetele industriale sunt folosite in industria aeronautica, electronica, IT, auto sau chiar de telefonie mobila.
Astfel de etichete se pot face si la comanda, in functie de solicitarile clientului. Pretul difera in functie de fiecare companie producatoare in parte.

Exista mai multe tipuri de etichete industriale

Etichetele sunt permanente, removabile, dar pot fi si reflectorizante. Ele se adapteaza pentru mai multe tipuri de produse. Metoda de folosire este una simpla.

Se pot comanda direct la firma producatoare sau le poti achizitiona de pe internet, fiind multe site-uri care au in portofoliu astfel de vanzari. Sunt si magazine clasice care vand astfel de produse.

Pot fi si etichete cu sigiliu

Etichetele industriale pe care le comanda cineva pot fi si de tip sigiliu. Sunt usor de utilizat si pot fi personalizate, ceea ce le face si mai interesante.

Mai poti cumpara si etichete industriale magnetice, care se comporta ca un magnet, dupa cum le spune si numele. Este important sa aiba o suprafata de prindere care sa fie compatibila cu materialul din care sunt confectionate.

Pretul acestor produse este stabilit in functie de complexitatea fiecarui model de eticheta in parte. Unele sunt mai ieftine, altele mai scumpe, insa, in general, au un pret acceptabil.

Cum le cumperi

Daca le iei de la producator, comenzile se pot face online sau poti merge direct la firma producatoare, ca sa iti alegi de acolo etichetele. Plata acestora poate fi facuta prin ordin de plata. Pentru cei care comanda mai multe modele, pot exista si reduceri. Astfel de etichete sunt folosite intr-o gama larga, nu doar in Romania, ci si in strainatate. Sunt extrem de utile si pot fi utilizate in mai multe domenii. Etichetele industriale sunt solutii performante, la care poti apela daca lucrezi in mai toate domeniile, de la retail si pana la sistemul medical.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.