Ce iti ofera un director de articole?

1
2 minutes, 0 seconds Read

Daca ai un site, cu siguranta iti doresti vizite cat mai multe pe acesta si iti doresti atentia cititorilor. Cum atragi aceasta atentie, atata vreme cat tu ai acces doar la prieteni si la familie? Este simplu, incercand sa optimizezi cat mai bine site-ul pentru motoarele de cautare. Exista foarte multe metode prin care un site se poate optimiza, incepand cu continutul de calitate si terminand cu numarul de linkuri venite din alte site-uri catre el.

Cea mai eficienta dintre aceasta metoda insa, este reprezentata de linkuri. Practic, numarul de linkuri catre un site decid valoarea acestui site si cat este de popular, motiv pentru care, pentru a reusi sa cresti numarul vizitelor pe site-ul tau, trebuie sa obtii linkuri.

Daca majoritatea linkurilor de calitate sunt platite, exista si astfel de linkuri pe care le poti obtine gratuit. Cea mai cunoscuta si cea mai buna metoda este inscrierea de articole in directoare de articole.

Ce este un director de articole?

Este un site pe care posesorii site-urilor si nu numai pot sa scrie articole, in care sa introduca un link catre site-ul lor. Practic, este un site in care toata lumea poate sa contribuie cu continut.

Un director de articole este cu atat mai bun cu cat este moderat mai bine si dispune de un continut de cea mai buna calitate.

Care sunt beneficiile unui astfel de director?

Daca ai un site, beneficiile pot fi destul de consistente:

  • Obtii link catre site-ul tau. In felul acesta valoarea site-ului creste in fata Google si a altor motoare de cautare, mai ales daca directorul de articole este unul bine vazut;
  • Poti genera vizite. Cu ajutorul unui director de articole poti genera inclusiv vizite directe, mai ales daca directorul este unul foarte cunoscut si foarte accesat;
  • Iti prezinti produsele. Poti sa scrii tot ceea ce vrei despre produsele tale si le poti prezenta. Cu siguranta se vor gasi persoane care sa citeasca despre ele si de ce nu, sa le cumpere;

Desi majoritatea directoarelor de articole ofera beneficii, este bine sa acorzi atentie tuturor directoarelor in care inscrii articole, deoarece este posibil sa gasesti directoare neactualizate sau directoare care nu au o valoare foarte mare pentru site-ul tau. Este bine sa optezi pentru directoare cu autoritate mare, cu Page Rank mare si pentru directoare actualizate frecvent.

In Romania poti gasi cateva optiuni deosebit de interesante si te poti bucura de linkuri de buna calitate, gratuite .

 

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.