Afiliere prin Facebook

author
2 minutes, 37 seconds Read

Facebook nu mai este de mult doar un site de socializare, in care iti urci cateva poze si in care astepti sa primesti like-uri sau comentarii. Nu mai este doar locul in care vrei sa vezi cat mai repede ce au mai facut prietenii tai online si sa te bucuri alaturi de ei. Facebook a devenit un site mare, in care cei cu mintea deschisa pot face bani. Da, nu mai pierzi timpul pe Facebook, ci faci bani.

Cum poti face bani pe Facebook?

E simplu in teorie, e mai greu in practica. Bani pe Facebook se pot face din marketingul afiliat. Da, nu mai trebuie sa iti creezi un site in care sa promovezi produsele magazinelor online existente intr-un program de afiliere precum 2Parale sau ProfitShare, ci doar trebuie sa iti creezi o pagina pe Facebook special dedicata marketingului afiliat.

Promovare Facebook inseamna in primul rand, postarea de produse pe pagina nou creata, produse care sunt de interes pentru fanii acelei pagini. Numai ca, trebuie sa iti aduci cat mai multi fani pe pagina nou creata. Iar aceasta se poate face in primul rand prin distribuirea ei pe profilul tau, pentru a o vedea cat mai multi prieteni sau poti sa ii inviti sa dea like paginii, iar cu cat sunt mai multi interesati, cu atat sansa ca numarul de fani ai paginii sa creasca este mai mare.

De asemenea, numarul de fani ai unei pagini de afiliere prin Facebook poate creste numai daca postezi constant si numai daca acele postari sunt relevante pentru fanii paginii respective. Nu o poti denumi „Fii la moda” si tu sa postezi numai produse IT aflate la reducere. Bineinteles, si astfel de produse trebuie promovate, dar numai cu moderatie.

Vezi si:  Ce poti face cu Bitcoini

Bazeaza-te pe cuvinte cheie certe.

Este exact ca si cum ai avea un site, iar acel site il optimizez in jurul unor cuvinte cheie care sa iti aduca trafic, dar, mai ales, click-uri si vanzari de pe magazinele online din care tu sa scoti un comision frumusel. Exact asa este si pe Facebook. Pentru a reusi ca din pagina ta sa scoti bani, este nevoie sa te axezi pe unele cuvinte cheie care sa existe in majoritatea postarilor. Daca ti-ai creat o pagina care se numeste „Fii la moda”, in scurta descriere a acesteia incearca sa incluzi cuvinte precum „moda”, „trand”, „ce se poarta”. In plus, in postarile tale de pe pagina vor include si acestea cuvinte care sa aiba legatura cu domeniul modei precum: „Fii la moda in vara aceasta. Tricou in trand de la X cu reducere de pret”.

Incearca in primul rand sa captezi atentia celor pentru care ai creat respectiva pagina. Incearca ca acea atentie captata sa aiba ca rezultat vanzarea produselor promovate, astfel incat veniturile tale in urma marketingului afiliat prin Facebook sa merite timpul investit.

Daca iti doresti sa afli cum se face corect marketing afiliat in Romania, daca doresti sa citesti despre marketingul afiliat si promovarea produselor pe Facebook, acceseaza blogul Seoserv si aprofundeaza acest domeniu invatand lucruri esentiale,  care iti vor fi de mare ajutor.

Da, se pot face bani din Facebook, numai ca trebuie sa inveti cum se pot face.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.