SEO

Gasirea unor solutii in promovarea site-ului

2 minutes, 28 seconds Read

Ne aflam in era in care promovarea se face in special in mediul online. Acest lucru inseamna ca, pentru a aparea pe o pozitie cat mai mare in motorul de cautare, trebuie investit timp in avansarea site-ului prin diferite metode. In acest articol vor fi prezentate niste solutii web care au drept scop aducerea oamenilor la cunostinta a site-ului care vreti sa inainteze in rang.

Google AdWords

Publicitatea pe care o faceti site-ului dumneavoastra este foarte importanta. Ea trebuie bine plasata si bine gandita, astfel incat sa atraga cat mai multi utilizatori pe pagina. Google AdWords este, dupa cum ii spune si numele, detinut de cel mai important motor de cautare, Google, unde se desfasoara 80% dintre cautari.

Asadar, avantajul pe care il aveti daca alegeti aceasta varianta este ca lucrati direct la sursa. Dar, inainte sa alegeti aceasta metoda de promovare, trebuie sa intelegeti cum functioneaza.

Google AdWords transforma investitia in venit. Aceasta solutie web tine de anunturi. Unde apar aceste anunturi? In susul sau in josul paginii de cautare.

De exemplu, daca cineva cauta pe Google un cuvant similar cu ceea ce aveti de oferit, site-ul va aparea intr-un chenar de anunturi pe prima pagina, astfel el poate fi vizualizat inca din primele secunde, ceea ce ofera un mare avantaj.

Studiile spun ca majoritatea persoanelor nu trec de prima pagina pentru a gasi ceea ce cauta in mediul online, asadar aceasta solutie de marketing online va poate aduce multe beneficii.

Serviciile SEO

O alta metoda de a va promova site-ul pe motorul de cautare este aceea de a face SEO. Aceasta este o solutie la fel de bine cotata ca si Google AdWords, fiindca, facuta constant si cum trebuie, aduce site-ul pe prima pagina a cautarii, insa nu in chenarul de anunturi, ci in sectiunea a doua.

Vezi si:  Invatati prin e-mail cu SEO

Pentru a face SEO cel mai bine este sa apelati la firme care ofera astfel de servicii, pentru a fi siguri ca promovarea este facuta cum trebuie. Cu cat este adus un site mai rapid pe primele pozitii, cu atat sunt adusi mai multi clienti.

Un expert in optimizarea de site-uri, odata ce primeste sarcina, va urma diferite etape in favoarea indeplinirii scopului. In primul rand, va analiza volumul de cautari al cuvintelor cheie din domeniul in care activati, va observa pe ce loc se afla site-ul in functie de aceste cuvinte cheie si va gasi firmele concurente in acelasi domeniu.

Asadar, ofera un studiu amanuntit asupra site-ului pentru a il putea aduce cat mai sus. De asemena, site-ul va fi inscris si in directoare si motoare de cautare romanesti si straine. Exista numeroase firme care se ocupa cu aceasta varianta de optimizare, fiti siguri ca ii alegeti pe cei mai buni din bransa.

Oricare din variantele alese este corecta si utila, acestea fiind chiar complementare. Promovarea site-urilor este foarte importanta in prezent, fiindca internetul reprezinta cea mai rapida forma de cautare si cea mai vasta, asadar aceasta parte, care tine de marketingul online, nu trebuie neglijata.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.