pantofi de barbati din piele

Eleganta pantofilor de barbati din piele

author
1 minute, 33 seconds Read

Foarte multe femei considera ca pantofii de barbati sunt cel mai important element al tinutei acestora. Alaturi de o manichiura ingrijita si o vestimentatie nu neaparat foarte eleganta sau studiata, dar curata, asortata si calcata impecabil, pot transforma un barbat banal intr-unul foarte ravnit. Din pacate, exista inca destul de multi reprezentanti ai sexului puternic care nu acorda suficienta importanta acestor aspecte si care le neglijeaza partial sau in totalitate.

Pantofii pentru barbati, din piele sau nu, sunt unul dintre primele lucruri care ne atrage atentia atunci cand cunoastem pe cineva. Acestia nu trebuie neaparat sa fie de designer si sa aiba brandul sculptat in talpa, insa pe calitate punem mereu accentul. Tocmai de aceea, cele mai pretentioase dintre noi nu am accepta sub nici o forma pe cineva care poarta incaltari confectionate din vinilin ieftin sau din imitatii de piele de slaba calitate. Pielea naturala este materialul perfect pentru incaltari, de ce sa nu tineti cont de asta? Aceasta este impermeabila daca este de calitate, respectiv tratata corespunzator, dar permite totodata piciorului sa respire, impiedicand astfel instalarea mirosurilor neplacute specifice celor care poarta incaltaminte din vinilin. In plus, este un material rezistent, a carui longevitate poate dura pana la cativa ani buni, mai ales daca perechile de incaltari sunt purtate alternativ. In al treilea rand, aspectul natural ai pantofilor de barbati confectionati din piele confera o anumita eleganta si totodata afirma un statut social. Asta nu inseamna ca suntem materialiste, insa, intuitiv si pur biologic, avem nevoie sa stim ca barbatul de langa noi este capabil sa furnizeze pentru familie si sa o intretina, oricat ne-am aduce si noi insele aportul in acest sens.

Vezi si:  Secrete pentru o tinuta impecabila

Asadar, pantofii unui barbat pot spune foarte multe despre el, despre nazuintele lui, despre statutul lui financiar si social, despre aspiratiile lui, despre gusturile lui in materie de moda si despre standardele pe care si le impune siesi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.