Porneste o afacere mica, pe internet

1 minute, 30 seconds Read

Trecand cu vederea peste toate etapele legale si juridice pe care o afacere le presupune, mai ales cele in care vinzi obiective palpabile, ajungem la partea in care trebuie sa-ti deschizi un site pentru a fi mai in stransa legatura cu clientii din toata tara.

Un criteriu foarte important, din punctul meu de vedere, pentru o mica afacere de succes este lipsa oricarui stres, astfel ca daca nu-ti castigi existenta de zi cu zi prin intermediul ei si tot ceea ce iti doresti este sa-ti rotunjesti veniturile atunci iti poti permite sa faci greseli si sa inveti o multime de lucruri legate de webdesign, optimizare pentru motoarele de cautare, alegerea unui domeniu potrivit sau a unui hosting raportat la cerintele tale.

Spre exemplu, o greseala frecventa intalnita este alegerea unui pachet de hosting mult prea avansat pentru ceea ce ai nevoie. Cu alte cuvinte este total nefolositor sa platesti zeci de euro pe an pentru un super spatiu de multi GB, cand tu de fapt ai nevoie doar de a 20-a parte pentru inceput. Costurile ridicate nu sunt acoperite intotdeauna de vanzari, iar mai apoi te intrebi de ce ajungi pe minus la fiecare final de luna.

La inceput ai tentatia sa cazi in plasa si sa optezi pentru teme foarte aratoase, dar care sunt total lipsite de functionalitate. Mai grav decat atat este sa optezi pentru teme ce nu sunt prietenoase cu motoarele de cautare si nu prea te ajuta in procesul de optimizare, deoarece fara traficul oferit de aceste motoare site-ul tau nu va putea cunoaste o popularitate foarte mare.

Succesul poate fi asigurat doar printr-o cercetare temeinica facuta si prin incercari numeroase de a fi intotdeauna primul, iar cum stresul nu este prezent esti liber sa experimentezi si sa ajungi in final exact acolo unde ti-ai dorit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.