Case cu living deschis

author
1
2 minutes, 16 seconds Read

Casele cu living deschis incorporeaza mai multe incaperi intr-un singur spatiu. De obicei bucataria, locul de luat cina si livingul sunt unite pentru a face o zona spatioasa. Din moment ce lumina si spatiul vertical fac ca orice incapeere sa para mai mare, majoritatea arhitectilor ce realizeaza proiecte case cu living deschis iau in considerare si peretii inalti, ferestrele mari si modul cum soarele patrunde in incapere.

In alte cuvinte, casele cu living deschis sunt acele case fie cu un singur nivel in care bucataria, livingul sau dormitorul nu sunt delimitate de nici un perete, fie acele case cu unul sau mai multe etaje unde parterul are un spatiu mare fara a exista delimitare fizica intre living, bucatarie sau sala de mese, iar la etaj sunt dormitoarele.

Desi casele cu living deschis sunt preferatele americanilor, incet incet incep sa fie cunoscute si placute si de publicul roman. Daca esti in pasul de a-ti construi o casa noua, vei aprecia acele cateva proiecte casa realizate de arhitectii romani pentru case cu living deschis.

Proiecte case cu living deschis – aspecte si particularitati

Sunt special facute pentru a sustine mici petreceri

Deoarece aceste case dispun de un spatiu interior foarte mare, sunt ideale pentru a sustine mici petreceri cu prietenii. Abilitatea de a te misca cu usurinta de la un grup la altul, le face ideale si pentru petreceri mai mari. Fara sa exagerez, pot afirma ca viata ta sociala chiar se poate imbunatati daca alegi un proiect casa cu living deschis.

Comunicare mai intensa

Fiind mai multe incaperi unite in acelasi spatiu, membrii familiei vor interactiona mai des. Noi, cei de la Proiect-Case.ro putem afirma ca o casa cu living deschis are puterea de a tine membrii familiei mai uniti, mai comunicativi si mai pozitivi.

Cheltuielile de constructie

Un proiect casa cu living deschis elimina din start peretii interiori, asadar pot spune ca vei economisi bani datorita faptului ca nu va trebuie sa cumperi materiale pentru a construi peretii care delimiteaza incaperile.

Designul

Casele cu living deschis sunt moderne si au un design atragator. Un mare avantaj din punct de vedere al designului il constituie faptul ca doar cu putine modificari(mutarea mobilierului, schimbarea culorii pilonilor de sustinere, adaugarea unor noi elemente) poti schimba in intregime aspectul itnerior al casei tale.

Spatiul

Neavand pereti care sa delimiteze camerele, din interor casa va parea foarte mare, iar cu cat locuinta este mai spatioasa, cu atat mai mult avem tendinta sa ne simtim mai confortabil.

Acum ca ai inteles aspectele unei case cu living deschis, te invit sa consulti multitudinea de proiecte case de pe site-ul http://proiect-case.ro/ . Vei gasi atat proiecte pentru case pe un singur nivel, vile, cat si pentru case cu living deschis.

Similar Posts

Comments

  1. 4 lucruri de care sa tii cont la un proiect casa | Director Articole says:

    […] alta mai mica, insa ideea ce trebuie dezbatuta este daca buataria sa fie inchisa sau sa iti alegi o casa cu living deschis. Fiecare alegere are avantaje si dezavantaje, insa daca nu vreti ca mirosul mancarii sa se extinda […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.