Scaunul din catifea- un veritabil must have

author
1 minute, 51 seconds Read

Luxos si extrem de sic, scaunul din catifea este cel care vine cu latura sa unica la tine in casa. De ce si cum ar trebui sa iti amenajezi si tu casa cu acest tip de scaun?

In case, catifeaua se poate adapta de minune atat unui stil mai modern, cat si unui stil mai clasic. Vine cu latura sa luxoasa, fara sa fie insa deloc extravaganta. Si in zilele noastre, catifeaua si scaunele din catifea sunt disponibile in cea mai variata gama de nuante si se pot adapta oricarui stil.

Car sunt avantajele scaunelor de catifea?

De ce sa alegi un scaun din catifea? Exista mai multe motive.

Catifeaua este foarte versatila: cauti un stil sofisticat? Catifeaua este tesatura glamour prin excelenta. Sau cauti un interior confortabil si relaxant? Ce poate fi mai reconfortant decat senzatia de catifea? Oricare ar fi stilul pe care il cauti, un scaun din catifea se va potrivi perfect cu interiorul casei tale.

Catifeaua este usor de intretinut: stiai ca vorbim despre una dintre tesaturile cu cea mai mica intretinere? O simpla perie sau un aspirator este tot ce ai nevoie pentru a curata scaunele din catifea.

Este disponibila in multe culori: adesea asociem scaunele design din catifea cu culori puternice, vibrante, dar sunt disponibile si in tonuri mai neutre.

Catifeaua este rezistenta: datorita metodei sale de fabricare, care implica atat teserea, cat si lipirea, catifeaua este extrem de durabila si rezistenta.

Vezi si:  Principalele standarde de cherestea de fag

Catifeaua este luminoasa: catifeaua este un material in doua tonuri: in functie de orientarea gramponului, ofera un contrast amuzant si reflecta lumina.

Cum se poate alege scaunul de catifea potrivit?

Alegerea modelului depinde de gustul tau, dar si de celelalte piese de mobilier din camera in care vrei sa-l instalezi.

In ceea ce priveste culoarea, poti alege intre doua tonuri: bogat si plin de farmec sau pastelat si neutru.

Tonurile bogate, cum ar fi auriul, smaraldul si albastrul regal, arata deosebit de bine atunci cand restul camerei este decorat in tonuri mai neutre si functioneaza de minune cu accente de negru, alb si auriu.

Nuantele pastelate, cum ar fi rozul pudra, verdele menta si albastrul deschis, sunt elegante si adauga o nota sofisticata, conferind in acelasi timp un aspect proaspat interiorului tau.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.