O călătorie roz și plină de farmec: 5 locuri de cazare pentru fanii filmului Barbie

author
2 minutes, 43 seconds Read

Ca și noi, ai căzut sub vraja filmului Barbie de la Mattel? Dacă ești încă vrăjit de trendul „barbiecore”, avem ceva special pentru tine! Descopera selecția noastră exclusivă de 5 unități de cazare în care rozul este la loc de cinste.

De la hoteluri de basm la apartamente de vis, următoarele unități evocă perfect estetica flamboaiantă și spiritul plin de farmec al celebrei păpuși. Reține aceste adrese pentru următoarea ta calatorie!

1.Hotelul Grand Hyatt Kuala Lumpur

Hotelul Grand Hyatt Kuala Lumpur din Malaezia oferă o escapadă perfectă pentru pasionații de Barbie, cu camere și apartamente tematice, pachete all-inclusive, cum ar fi „Made in Malibu” și „Suite Dreams”, și experiențe unice în cafenelele Barbie, inclusiv „Barbie Pink Afternoon Tea”.

Oaspeții se pot bucura de o priveliste superba asupra Kuala Lumpur din camera lor și se pot relaxa într-o cadă de marmură rotundă și luxoasă în apartamentul Barbie. O experiență de neuitat pentru nostalgicii Barbie și pentru familiile cu copii, deoarece oaspeții cu vârste cuprinse între trei și unsprezece ani primesc chiar și o păpușă Barbie gratuită.

  1. Hilton Bogota Corferias

În Columbia, Hilton Bogota Corferias oferă o ediție limitată a suitei cu tematică Barbie, disponibilă din iulie 2023 până în iulie 2024. Acest apartament oferă o imersiune în lumea îndrăgitei păpuși, cu un design inspirat din anii 1990, tonuri de roz și grafică cu modele. Oaspeții se pot bucura de o priveliste uimitoare spre oraș de la etajul 13 și se pot relaxa într-un spațiu șic, cu accesorii Barbie. De asemenea, sunt oferite activități speciale, cum ar fi petreceri la piscină, cursuri de gătit și pictură pe față, oferind o experiență plină de farmec și distracție pentru oaspeți.

Vezi si:  Turistii incep sa ocupe intreaga statiune Bran odata cu sosirea zapezii!!

3.Trixie Motel

În Palm Springs, California, Trixie Motel amintește de lumea roz vibrantă a lui Barbie. Creat de faimoasa regină travestită Trixie Mattel, este un paradis roz retro. Exteriorul, salonul din hol și piscina sunt toate decorate în roz, creând o atmosferă veselă și jucăușă.

Cele șapte camere pline de culoare variază de la apartamentul „Pink Flamingo” la „Atomic Bombshell”. Oaspeții se pot bucura de un mic bar și o cafenea la fața locului, rezervate exclusiv pentru ei, în timp ce publicul este invitat să facă cumpărături în boutique sau să descopere fermecătoarea grădină de cactuși a lui Trixie.

4.Hotelul Beverly Hills

Decorat în roz Barbie la tot pasul, acest hotel californian poreclit „palatul roz” a primit oaspeți celebri precum Marilyn Monroe, JFK, Elizabeth Taylor și membri ai familiei regale britanice. Hotelul a fost vopsit în roz în 1948 pentru a se asorta cu apusul de soare californian. Boutique-ul efemer Le Jardin Des Rêves Dior și cabana spa au un exterior superb în roz și gri.

 

5.The Don CeSar

Fanii lui Barbie vor adora acest hotel de pe Coasta Golfului din Florida. Designul său amintește de un castel în stil mediteranean. Cu plajele cu nisip alb și apele strălucitoare de un albastru-verde ca fundal, acest hotel de pe plaja St. Pete Beach este o invitație la realizarea celor mai bune fotografii însorite.

 

Sursa: https://voyagesdaujourdhui.com/un-voyage-rose-et-glamour-8-hebergements-pour-les-fans-du-film-barbie/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.