Care este secretul Happy Tour in cresterea spectaculoasa din ultimii doi ani

author
1 minute, 42 seconds Read

Este foarte important sa alegem agentii de turism reunoscute si ale caror servicii sunt recomandate nu numai de reclame, ci si de lucruri care se pot verifica, cum ar fi o cifra de afaceri mare.
Una dintre cele mai des alese agentii este si Happy Tour, iar acest lucru este dovedit si de cifra de afaceri de peste 94 de milioane inregistrata in anul 2015, mai mare ca cea din anul 2014.

Happy Tour reuseste sa atraga mai multi clienti din zona de turism business

Cresterea cifrei de afaceri a grupului Happy Tour reuseste sa demonstreze capacitatea agentiei de a se adapta cerintelor clientilor si de a le oferi acestor servicii de cinci stele.
Aceasta crestere este rezultatul unui efort comun al celor care lucreaza in diferite domenii ale agentiei Happy Tour.
Numarul clientilor din sectorul de turism business s-a majorat cu 23% in 2015 fata de anul precedent, Happy Tour reprezentand agentia de turism cel mai des aleasa de companii din domenii importante. De asemenea, compania se bazeaza pe segmentul de business travel reprezentand motorul activitatii grupului Happy Tour in Romania si care va continua sa fie o parte importanta si in anul 2016.
Evolutia ascendenta a acestui segment de travel se datoreaza si investitiilor importante, in valoare de milioane de euro, tehnologie care este folosita atat in segmentul de business travel, cat si in cel de leisure.

Mai multi turisti au ales in anul trecut Happy Tour pentru segmentul de turism de relaxare

Nu doar segmentul de turism de afaceri a crescut in 2015, ci si numarul celor care au ales happy Tour pentru turismul de timp liber. Acestia au fost cu 20% mai multi anul trecut, fata de anul 2014.
De altfel, s-a remarcat un grad de ocupare de 93% in cursele efectuate de turoperatorul Prestige Tours, membru al grupului Happy Tour.
Rezervarile online au crescut cu peste 250% in 2015 fata de anul precedent si isi continua traseul ascendent.
Grupul Happy Tour este cel mai mare din acest domeniu din tara noastra si este format din agentia de turism Happy Tour Group, agentia online Paravion si tur operatorul Prestige Tours.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.