Eforie Nord va gazduii vara aceasta peste 3000 de turisti straini!

1 minute, 30 seconds Read

 

Datorita investitiilor care s-au facut in ultimul timp in statiunea Eforie Nord, cererile de rezervari ale turistilor strainii au crescut semnificativ, pana la ora actuala hotelurile insumand o multime de rezervari care vor aduce in statiune aproximativ  3000 de turisti straini si spera ca pe durata sezonului estival 2013 numarul acestora sa creasca! Cei mai multi dintre strainii sunt nemti, francezi si britanici. Majoritatea dintre ei au optat sa-si petreaca vacanta in hoteluri de 3 si 4 stele, principala atractie fiind tratamentele balneare care se practica in spa-urile hotelurilor din statiune.

In urma cu aproximativ 7-8 ani, statiunea Eforie Nord era preferata turistilor straini, mii de persoane de peste hotare alegand sa-si petreaca sejururile aici. Din cauza lipsei de interes ale autoritatilor din statiune, Eforie Nord a inceput sa-si piarda din farmec si astfel si-a indepratat turistii, acestia alegand alte locatii pentru petrecerea verii. De doi ani incoace se munceste din greu la reabilitarea statiunii si la infumusetarea acesteia si, dupa cum putem observa, rezultatele nu intarzie sa apara. Si tarifele de cazare Eforie Nord sunt foarte avantajoase, fiind una dintre cele mai corecte locatii estivale privind raportul calitate-pret. Aveti de ales intre pensiuni sau vile particulare de 1, 2 ,3, 4 sau 5 margarete pana la hoteluri de 2,3 sau 4 stele.  Pretul de cazare variaza in functie de clasificarea unitatii in primul rand dar si de pozitionarea fata de mare sau facilitatile incluse.

Daca in privinta rezervarilor din partea turistilor romanii, statiunea Eforie Nord sta foarte bine, din partea strainilor nu au fost prea multe cerei pana acum. Speram ca investitiile suportate de statiune sa ajute la reabilitarea acesteia si sa devina, din nou, o adevarata perla a turismului romanesc.  Primaria orasului, hotelierii, proprietarii unitatilor turistice private, patronii restaurantelor si a altor centre de relaxare si divertisment, fac tot posibilul pentru a reda Eforiei imaginea de alta data!

Vezi si:  Partii de schi inschise datorita riscului de avalanse in Sinaia!

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.