Unde aleg sa stea oamenii de afaceri romani ajunsi in Bucuresti?

2 minutes, 18 seconds Read

De foarte multe ori, oamenii de afaceri din Romania sunt fortati sa calatoreasca foarte mult in interes de serviciu de la Timisoara la Iasi, de la Oradea la Botosani. Insa toate drumurile, atunci cand vine vorba despre afaceri, conduc inevitabil dintr-un motiv sau altul in Bucuresti. Satui de camerele de hotel identice si impersonale, satui de orase pe care nu le vor vizita in mod real niciodata, multi dintre oamenii de afaceri ce ajung in Bucuresti in interes de serviciu cauta ceva diferit, ceva care sa le ofere un confort cat mai apropiat de cel de acasa. Care este solutia preferata de veteranii in calatorii in interes de serviciu? Cazarea in garsoniere sau apartamente in regim hotelier!

Acest tip de cazare reprezinta solutia ideala pentru cei ce cauta o locuinta pe o perioada scurta sau lunga, insa una personala si intima, ce le va oferi independenta si confortul pe care si-l doresc. Aceasta este in fond principala diferenta dintre o garsoniera in regim hotelier Bucuresti si o camera de hotel: intimitate, confort, independenta. De fapt, o garsoniera in regim hotelier Bucuresti este chiar o combinatie intre o camera de hotel si confortul propriului camin.

Motivele pentru care multi oameni de afaceri veniti in interes de serviciu in Bucuresti sau in oricare alt oras de fapt sunt numeroase. In primul rand, persoanele interesate de o cazare in regim hotelier urmaresc confofortul, intimitatea si linistea pe care un hotel pur si simplu nu le poate oferi. De asemenea, acestor persoane li se pune la dispozitie o intreafa gama de facilitati: de la internetul wireless gratuit, pana la dvd playere, telefon, aer conditionat, cuptor cu microunde, expresor de cafea si multe altele. Bucatariile, fie ca vorbim despre o garsoniera sau despre un apartament in regim hotelier, sunt complet utilate cu tacamuri, vesela, aragaz, filtru de cafea, frigider si cuptor cu microunde. Asadar, oaspetii isi pot prepara o masa ca acasa la orice ora din zi si din noapte!

Vezi si:  Descopera comorile Lugojului intr-un sejur relaxant de cateva zile!

De asemenea, este de mentionat si faptul ca pretul unei garsoniere inchiriate in regim hotelier este de cele mai multe ori cu pana la 50% mai mic decat cel al unei camere de hotel. Mai mult decat atat, oaspetii au posibilitatea de a opta pentru o garsoniera sau un apartament situat exact in zona pe care o doresc sau zona in care stiu ca vor trebui sa ajunga pentru diferitele intalniri de afaceri sau conferinte.

Asadar, cazarea in regim hotelier este ideala pentru persoanele ce pun accentul pe confortul si intimitatea locului in care urmeaza sa fie cazati. De multe ori, camerele de hotel poat parea reci si chiar identice, insa pentru cei ce doresc sa transpuna confortul propriului camin in noul loc de cazare, apartamentele si garsonierele in regim hotelier reprezinta solutia ideala!

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.