Avantajele si dezavantajele cazarii in regim hotelier

2 minutes, 31 seconds Read

Cazarea in regim hotelier Bucuresti reprezinta solutia ideala pentru cei ce cauta o locuinta pe o perioada scurta sau lunga, insa una personala si intima, ce le va oferi independenta si confortul pe care si-l doresc. Aceasta este in fond principala diferenta dintre o garsoniera in regim hotelier Bucuresti si o camera de hotel: intimitate, confort, independenta. De fapt, o garsoniera in regim hotelier Bucuresti este chiar o combinatie intre o camera de hotel si confortul propriului camin. In continuare vom oferi o serie de avantaje si dezavantaje in ceea ce priveste cazarea in regim hotelier in Bucuresti:

Avantajele cazarii in regim hotelier Bucuresti:

 1. Bugetul – pretul unei garsoniere inchiriate in regim hotelier este de cele mai multe ori cu pana la 50% mai mic decat cel al unei camere de hotel.
 2. Ai posibilitatea de a opta pentru o garsoniera sau un apartament in regim hotelier in Bucuresti situat exact in zona pe care o doresti. Daca iti doresti o experienta de “bucurestean” alege o garsoniera sau un apartament cat mai aproape de centrul orasului!
 3. Unele agentii precum Rocazare.ro pun la dispozitia clientilor sai sali de conferinte, mic de jun, facilitati precum spa si sali de fitness, incluse in pret.
 4. Intimitatea, confortul si linistea unui apartament reprezinta avantaje pe care o camera de hotel nu vi le poate oferi.
 5. Pretul cazarii in regim hotelier in Bucuresti nu difera in functie de numarul de persoane ce se cazeaza intr-un apartament. Pretul ramane mereu constant.
 6. Orele de check-in si check-out sunt felxibile, in functie de preferintele si nevoile fiecarui client in parte.
 7. Va puteti bucura de o serie de facilitati in ceea ce priveste dotarea garsonierei sau apartamentului in regim hotelier Bucuresti. De la internet wireless gratuit, pana la dvd playere, telefon si aer conditionat.
 8. Bucatariile, fie ca vorbim despre o garsoniera sau despre un apartament in regim hotelier, sunt complet utilate cu tacamuri, vesela, aragaz, filtru de cafea, frigider si cuptor cu microunde. Asadar, va puteti prepara o masa ca acasa la orice ora din zi si din noapte!
Vezi si:  Unde plecam in concediu in iarna aceasta?

Dezavantajele cazarii in regim hotelier Bucuresti:

 1. Lispa receptiei. O cazare in miez de noapte pe ultima suta de metrii pur si simplu nu va putea fi posibila. Cheia trebuie sa fie inmanata de proprietarul garsonierei sau al apartamentului. Acelasi lucru este valabil si in cazul check-out-ului.
 2. Facilitatile precum proximitatea restaurantului din cadrul hotelului nu mai sunt o optiune. Asadar, veti fi nevoit sa vizitati restaurantele locale ce ar putea fi la o distanta anume fata de blocul in care sunteti cazat.
 3. In majoritatea locatiilor, nu veti dispune de parcare pazita. Exceptand cazul in care sunteti cazat intr-un complex rezidential, parcarea nu dispune de pazinic.

 

Asadar, cazarea in regim hotelier Bucuresti este ideala pentru persoanele ce pun accentul pe confortul si intimitatea locului in care urmeaza sa fie cazati. De multe ori, camerele de hotel poat parea reci si chiar identice, insa pentru cei ce doresc sa transpuna confortul propriului camin in noul loc de cazare, apartamentele si garsonierele in regim hotelier Bucuresti reprezinta solutia ideala!

2l

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.