-5% - 1

Cadouri care nu dezamăgesc niciodată, ci întăresc prieteniile

4 minutes, 15 seconds Read

Mereu când oferi un cadou, probabil te întrebi: oare o să-i placă, oare nu doar se preface, oare ar fi trebuit totuși să optez pentru altceva? Cu toții am trecut prin asta, bineînțeles. Însă, uneori se întâmplă să fi nimerit exact cadou potrivit – se vede asta pe fața persoanei care îl primește. Și ce fericire este mai mare decât să știi că ai reușit, ai ales cel mai inspirat cadou și acum poți să te bucuri la maximum de petrecerea care urmează?! Dacă vrei să oferi persoanelor din viața ta cadouri „cu care mergi la sigur”, ți-am pregătit mai jos o selecție atentă de alternative cu care nu vei da greș niciodată. Le poți oferi la orice ocazie, deoarece sunt cadouri efervescente, care se potrivesc oricărui context și oricărui tip de personalitate.

Papusa voodoo a șefului

Optează pentru cadouri amuzante și vei reuși să aduci un zâmbet chiar și pe buzele prietenilor ăia mai serioși și selectivi. Ce zici de păpușa voodoo a șefului? Oferă-i prietenului tău cea mai bună ocazie de a se răzbuna pentru toate acele deadline-uri impuse peste noapte și pentru toate acele task-uri care au răsărit parcă din pământ. Telefoane, ședințe neprogramate, conferințe ce par că nu se mai sfârșesc. O, da, a venit vremea răzbunării! Și ce mai răzbunare!

Este un cadou perfect și amuzant pentru colegii de birou sau prietenii care nu prea îl au la suflet pe șefu’, care probabil vor înfige un ac (sau poate un cateter) din prima clipă în care vor primi acest cadou. O alegere excelentă pentru a combina spiritul ludic cu un cadou care nu va fi nicicând uitat (și care, cel mai probabil, va fi folosit zi de zi). Pentru un cadou complet, oferă-i și un set de ace. Sau poate două, trei, patru…

Vezi si:  Cadouri pentru femeile insarcinate: descoperiti aici 5 idei originale

Frapiera iluminata cu difuzor integrat

Ce incită mai bine la petreceri memorabile decât o frapieră iluminată cu difuzor integrat? Totul este pregătit pentru petrecere, băuturi răcoritoare și dansuri pe ritmurile melodiilor preferate. Cu 7 culori LED, 5 moduri de iluminat, menținând băuturile la temperatura potrivită, este un accesoriu perfect pentru a da petrecerii zvâcul de care are nevoie pentru a se transforma în ceva de neuitat. Cu difuzor bluetooth încorporat, tot ce mai rămâne este să alegeți melodiile preferate și party-ul poate începe.

Prietenii tăi vor aprecia acest cadou – care devine un cadou pentru toți, de fapt –, iar persoana care îl primește va aprecia faptul că te-ai gândit și la acest aspect al petrecerii. Un cadou amuzant, complex, care îmbină design-ul estetic cu componenta practică. Jocul de lumini, muzica bună și băuturile răcoritoare – atmosfera pentru petrecere nu mai are nevoie de nimic!

Caseta eleganta cu accesorii de vin si piese de sah

Un cadou pretențios, luxos, elegant este Set șah și accesorii vin Checkmate, Casetă rafinată, un cadou 2 în 1 care conține atât piese pentru jocul de șah și tablă, cât și accesorii pentru vinurile preferate: tirbușon, inel pentru antipicurare, dop metalic și termometru. Un cadou original, care se potrivește atât pentru bărbați, cât și pentru femei, și care îmbină fascinația jocului de șah cu plăcerea de a savura un vin de calitate în timpul jocului.

Șahul și vinul se îmbină perfect pentru a oferi prietenului tău momentele de relaxare și tihnă de care are nevoie după o zi petrecută la locul de muncă. Pentru cei care știu că șahul este mai mult decât un joc și care știu că vinul este mai mult decât o băutură specială, acest cadou le va ajunge instant la suflet.

Vezi si:  Rolul jucariilor educative

Un proiector laser

Oferă-i persoanei care primește cadoul oportunitatea de a-și duce camera în cosmos, în acel loc în care nu mulți oameni au reușit să ajungă. Cu acest proiector laser Twilight, anii-lumină nu mai par chiar atât de îndepărtați. Printr-o simplă apăsare de buton, acest accesoriu împrăștie în jur o lume de fantezie, distracție și multă, multă energie.

Ajutându-l să experimenteze universul galactic în propria casă, proiectorul laser Twilight devine un cadou inspirat care va transforma fiecare moment într-o adevărată aventură. Cu difuzor Bluetooth încorporat, proiectorul poate fi folosit și pentru a reda melodiile preferate, pentru o experiență completă. Cu mai multe moduri de redare și iluminare, acest proiector este ambasadorul poveștilor din altă dimensiune.

Sperăm că aceste idei îți vor veni în ajutor pentru a găsi cadoul potrivit. Nu uita că, înainte de toate, cel mai important este să-l oferi din suflet și cu zâmbetul pe buze. Purtând mesajul unei prietenii aparte, de lungă durată, aceste cadouri pentru prieteni reușesc să surprindă și să transmită întocmai ceea ce simți tu: apreciere, recunoștință și multă, multă bucurie!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.