tamotamo-wonder

Este protejat telefonul in totalitate de o simpla husa de telefon?

1 minute, 45 seconds Read

tamotamo-wonderSmartphones-uri: suntem dependenti de ele, dar le putem distruge din greseala in orice moment. Potrivit unui sondaj, aproape jumatate dintre proprietarii de smartphone-uri, si-au pierdut dispoizitivul, le-a fost furat sau a fost deteriorat. Dintre cei care si-au deteriorat telefonul, in jur de 30% si-au zgariat ecranul, 25% au varsat apa sau o bautura pe el, 20% l-au scapat pe scari, si 25% l-au scapat in vasul de toaleta.

Asadar, cand vine vorba despre protejarea telefonului, primul gand care ne vine in minte este husa de telefon. Nu toata lumea este atat de precauta, unele persoane chiar considera o adevarata pierdere de vreme achizitionarea unei huse de telefon. Ei bine, lucurile nu stau chiar asa, o husa te poate scoate din incurcaturi, in special daca esti una dintre acele persoane care isi arunca telefonul in geanta, alaturi de chei si alte obiecte care pot crea daune telefonului.

Husa de telefon iti protejeaza telefonul, dar asta nu inseamna ca iti poti arunca telefonul de la etajul 2. Desi, uneori, o husa nu iti face telefonul sa arate 100% cool, ea il poate salva la propriu. Doar prin simpla scapare a telefonului pe jos, acesta poate fi distrus. Husa poate sa absoarba socul si iti tine in siguranta dispozitivul, in plus, daca telefonul are suprafete lucioase care aluneca, husa il ajuta sa aiba o aderenta mai buna la suprafete.

Exista si cateva modele de huse impermeabile pe piata, care te pot scapa de grija apei, sau in cazul in care esti in oras si cineva scapa un pahar de bere pe telefonul tau. Husa asta nu iti face 100% bullet proof telefonul, dar cu siguranta il va proteja cel putin in proportie de 70%. Pe TAMO TAMO gasesti huse de telefon Huawei, Apple, Samsung plus pentru multe alte brand-uri.

Vezi si:  Chinezii provoacă așteptările pe care le avem din partea unui smartphone

Atunci cand iti scapi telefonul pe jos e posibil sa se produca daune care nu pot fi vazute cu ochiul liber. De cele mai multe ori, lentila de la obiectivul camerei are de suferit, si nimeni nu isi doreste asta, husa poate impiedica acest lucru cu succes.

Nu exista totusi huse care sa iti faca telefonul indestructibil, cel mai important este cum iti manevrezi telefonul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.