Iata lista cu cele mai proaste 5 jocuri din 2023

author
2 minutes, 8 seconds Read

Metacritic tocmai a dezvaluit lista jocurilor cu cele mai slabe note medii din acest an. Haideti sa aruncam o privire la cele mai proaste 5 jocuri din 2023.

  1. The Lord of the Rings: Gollum

Nu este o mare surpriza faptul ca The Lord of the Rings: Gollum este oficial cel mai prost joc din 2023, conform Metacritic. Cu un scor de 34 din 100, titlul este considerat în general un esec total. Presupus sa ne puna în pielea unuia dintre cele mai bizare personaje din saga literara într-un joc de infiltrare, gameplay-ul lui Gollum este o adevarata pacoste.

Cea mai mare problema ramane aspectul tehnic catastrofal al titlului, cu bug-uri si alte probleme de coliziune care fac progresia mai mult decat complicata. Fie ca este vorba de presa sau de gameri, toata lumea este de acord ca The Lord of the Rings: Gollum este o adevarata mizerie, care ar fi meritat mult mai multe luni de dezvoltare (si un pret mult mai mic) pentru a deveni un titlu cu adevarat viabil.

2.Flashback 2

Flashback revine în actualitate dupa ce a fost lansat pe Amiga în 1992. În timp ce jocul de platforma a fost bine primit la vremea respectiva, revenirea sa nu a pastrat nimic din farmecul originalului, Flashback 2 fiind un titlu învechit si cu multe erori. Nu este deloc surprinzator, asadar, ca a obtinut un scor de 35 din 100, ceea ce îl face cel mai prost joc din 2023 cu doar un punct.

Vezi si:  Regii Apusului - jocuri de browser online

 

3.Incidentul Greyhill

În ciuda potentialului sau, acest survival horror pe tema invaziei extraterestre ar fi putut fi mult mai bun. Cu toate acestea, interpretarea NPC-urilor este slaba, designul nivelurilor este slab si animatiile sunt slabe. Probabil ca titlul a fost un pic prea ambitios pentru un singur dezvoltator… Acesta primeste un scor de 38 din 100, iar asta este pacat.

  1. Quantum Error

Se pare ca jocurile de groaza sunt destinate sa fie proaste în acest an. Quantum Error te pune în pielea unui pompier spatial care trebuie sa salveze supravietuitori din mainile zombilor. Produs de un studio independent, titlul este plin de bug-uri, un gameplay frustrant si o inteligenta artificiala slaba. Are un scor mediu de 40 din 100.

  1. Testament: The Order of High-Human

Testament este un action-RPG la prima persoana care are si elemente de Metroidvania. Cu toate acestea, este posibil ca titlul sa fi încercat sa ofere prea multe mecanici de joc diferite, cu parkour, magie, lupte cu sabii si puzzle-uri de rezolvat. Din nefericire, titlul este considerat în general ca oferind o experienta de joc frustranta. Acesta a primit un scor mediu de 41 din 100.

 

 

 

Sursa: https://www.presse-citron.net/5-pires-jeux-de-lannee-2023/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.