Regii Apusului – jocuri de browser online

1 minute, 24 seconds Read

Va plictisiti si nu aveti ce face pe internet? V-ati saturat de jocurile de calculator care ocupa foarte mult timp sau de jocurile de browser incarcate pana la refuz cu imagini si banner-e? Doriti ceva simplu, frumos si care sa va destinda in timpul liber? Ei bine, incercati Regii Apusului!
Este un joc de strategie in care numai istetimea te poate ajuta sa iti dovedesti calitatile de conducator. Poti fi un simplu jucator, guvernator, rege al unei tari din multele state ale Imperiului sau poti deveni chiar Imparatul Apusului.

Regii apusului” este un joc romanesc multiplayer pe care il poti juca online. Nu trebuie sa instalezi software pe computer. Totul este foarte simplu si gratis. Tema jocului este una medievala. Jocul se joaca in browser.

Pasul 1. Iti faci cont cu un nume de rege legendar care poate fi real sau inchipuit.
Pasul 2. Iti aduni resurse si lucratori cu care sa construiesti edificii si iti aduni armata medievala.
Pasul 3. Faci aliante, formezi clanuri si te ocupi de situatia politica a regatului tau.
Pasul 4. Mergi la razboi si cuceresti alte regate sau stai inchis in castelul tau si te aperi. Daca nu stii sa pierzi poti migra in exil impreuna cu toti supusii tai.Important: Doar regatele puternice cu scor comparativ cu al tau pot fi atacate, celelalte regate mai mici sunt considerate nesemnificative si vor fi ignorate.

Atentie! In acest joc timpul este comprimat. Fiecare zi trece in 5 minute asa ca cercetarea unei tehnici sau constructia unei cladiri, care in mod normal dureaza 3 zile, va fi terminata in 15 minute.
Emotie, suspans, distractie, strategie, prietenii si rivalitati. Concurenta si lupta. Le gasesti pe toate in Regii Apusului!

 

Va asteptam pe Regii Apusului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.