Primii pasi ai jocului GTA pe taramul mobilelor

Chiar daca ne asteptam ca succesul jocului GTA 5 sa se concretizeze printr-o versiune de mobil, cei de la Rockstar Games nu au luat in calcul aceasta strategie si s-au multumit sa renasca cel mai amplu joc al seriei: Grand Theft Auto San Andreas. GTA San Andreas nu este nici pe departe cea mai noua creatie Rockstar Games insa este, fara doar si poate, cea mai ampla, producatorul american dorind sa nu dea uitarii proiectul in care s-au investit cele mai mari sume de bani.

Cum nu se pune problema unei versiuni mobile a lui GTA 5, cel putin nu pana la finalul acestui an, iata ca iubitorii seriei care isi doreau un joc dedicat exclusiv terminalelor mobile sunt pusi in situatia de a descarca ultima creatie Rockstar Games: GTA San Andreas pentru mobil.

Actiunea este asemanatoare cu cea regasita in jocul original, combatantii intrand in pielea lui CJ. Personajul principal poate fi purtat prin toate cele trei locatii ale jocului, Los Santos, San Fierro si Las Venturas conturand un univers de care cu siguranta va veti reindragosti. Imbunatatiri regasim la nivel grafic, cei care detin un device mobil de calitate putand rula jocul la cele mai bune rezolutii. Se observa o grafica refacuta din temelii, mult imbunatatita de altfel, umbre dinamice ce ne duc cu gandul la jocul GTA 5 – versiunea pentru consola, o dinamica mult mai buna a personajelor si a obiectelor mobile, in timp ce personajele principale dar si cele secundare au fost redesenate pentru o mai buna calitate generala.

Bineinteles ca si masinile au fost imbunatatite, ba chiar se preconizeaza ca in joc sunt amplasate cateva autovehicule de noua generatie, amanunt care va starni si mai mult curiozitatea amatorilor. Pe viitor se preconizeaza ca va fi modificat chiar si sistemul de checkpoint-uri, aceasta decizie fiind luata in urma sesizarilor primite, actualul sistem fiind destul de rigid si poate conduce la accidente mecanice in urma carora device-urile voastre mobile vor avea de suferit daca ratati vreo misiune.

Vezi si:  Ce este o agentie Betting Exchange

In momentul de fata, GTA San Andreas in varianta mobila este disponibila pentru iOS, Android, Windows Mobile si chiar Amazon Kindle.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.