Primele informatii despre Huawei Ascend P7

1 minute, 42 seconds Read

Dupa ce Huawei a reusit sa surprinda o lume intreaga lansand cel mai subtire smartphone din lume, se pare ca producatorul chinez doreste sa continue aceasta traditie si lucreaza intens la finisarea celui ce ii va lua locul lui Ascend P6. Noul smartphone pe care Huawei ni-l propune poarta numele de Ascend P7, un upgrade binemeritat la vechea generatie de smarpthone-uri.

Fata de predecesorul sau, Ascend P7 se mandreste cu un upgrade substantial la capitolul display, fata de cei 4.7 inci, cat avea versiunea anterioara, noul model se bazeaza pe un display de 5 inci caruia i-a fost implementata si o rezolutie full HD sau chiar o densitate a pixelilor ceva mai ridicata.

Desi nu se cunosc informatii despre sistemul de operare atribuit lui Huawei Ascend P7, cu totii se asteapta la ultima versiune de Android, KitKat fiind deja eliberata pe piata. Din punct de vedere al aplicatiilor si functionalitatilor interne, Huawei nu a dorit sa ofere prea multe informatii, utilizatorii putandu-se astepta la numeroase surprize in ceea ce priveste modelul Ascend P7.

Ceea ce cunoastem si dorim sa va prezentam sunt caracteristicile de ordin hardware, Huawei Ascend P7 fiind mult imbunatatit fata de versiunea anterioara. Desi s-a pastrat aceeasi grosime pentru carcasa, Ascend P7 se mandreste cu un procesor quad core extrem de fiabil, procesor dezvoltat in premiera de producatorul chinez, numai putin de 2GB de memorie RAM, un spatiu de stocare intern de 16GB pe care il puteti supradimensiona oricand cu ajutorul portului microSD cat si un accelerator grafic dedicat, rularea aplicatiilor si a jocurilor realizandu-se la viteze ametitoare.

Vezi si:  Aparatura medicala si mobilier medical la preturi avantajoase, oferite de magazinul online Santimpex

Un alt upgrade demn de mentionat si asteptat de toti utilizatorii se leaga de camerele foto. Daca Ascend P6 a fost smartphone-ul cu cea mai buna camera frontala, pozitia sa va fi surclasata de fratele mai mare, P7 fiind echipat cu o camera fronta de, atentie, 8MP, camera principala dispunand si ea de un senzor foarte bun, de 13MP.

Desi nu a fost lansat inca, se preconizeaza un pret de aproximativ 500 de dolari, excelent daca ne raportam la capacitatile acestui telefon.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.