5 elemente care au ajutat la evolutia microfoanelor spion

1 minute, 52 seconds Read

323Exista multe motive pentru care poti descoperi din ce in ce mai multe magazine online sau offline care vand dispozitive de spionaj, cum ar fi microfoanele spion sau camerele de supraveghere spion. Cel mai important insa, este faptul ca toate aceste elemente sunt din ce in ce mai performante. Un microfon spion este de sute de ori mai eficient decat era in urma cu 10-15 sau 20 de ani iar acest lucru este datorat urmatoarelor aspecte:

– Este din ce in ce mai mic. Un astfel de microfon poate sa fie ascuns in aproape orice loc si in aproape orice obiect. Vei descoperi microfoane spion in nasturi, in pixuri sau in brelocuri si vei putea chiar sa iti creezi propriul microfon spion, intr-un obiect care ti se pare tie cel mai potrivit.

  • Ofera sunet din ce in ce mai clar. Tehnologia a facut ca sunetele pe care le inregistreaza aceste microfoane sa fie din ce in ce mai clare. Astfel, poti descoperi microfoane care inregistreaza cu acuratete tot ceea ce se aude pe o raza de cateva zeci de metri, ceea ce iti permite un control mult mai bun asupra spatiului pe care il doresti supravegheat.
  •  Poate fi folosit wireless. Il poti activa printr-un simplu apel telefonic si poti asculta in timp real tot ceea ce se vorbeste in cadrul incaperii pe care o supraveghezi. Este, poate, cea mai mare evolutie pe care o au microfoanele spion.
  • Dispune de o autonomie din ce in ce mai mare. Daca in urma cu cativa ani, un microfon spion nu iti permitea sa inregistrezi mai mult de cateva zeci de minute, astazi poti inregistra pana la 10 zile fara oprire. Unele microfoane ( adevarat, ceva mai scumpe ) iti permit chiar si cateva zeci de zile de inregistrare.
  •  Dispune de senzor auditiv. Sunt multe microfoane care se activeaza doar in momentul in care se aude un sunet. Astfel, poti economisi foarte multa energie si foarte mult spatiu de stocare si te poti bucura de o functionare de foarte lunga durata.
Vezi si:  Vrei un telefon ieftin si bun? De ce merita sa-ti iei un Nokia E5

Pe langa toate astea, microfoanele spion sunt dispozitive din ce in ce mai ieftine. Astfel, cu doar cateva zeci de lei poti achizitiona un astfel de microfon si te poti bucura de eficienta maxima in tot ceea ce iti doresti.

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.