Jucariile din lemn- de ce sa le alegi?

author
1 minute, 31 seconds Read

Plasticul- cel mai mare poluant al planetei, incepe sa fie folosit din ce in ce mai putin. Cum ramane insa cu jucariile din plastic? Sunt demodate? Timpul lor a trecut? Se pare ca Da… dar un lucru e sigur- jucariile din lemn au insa multe zile in fata lor si un frumos viitor, de asemenea.

De ce sa le alegi?

Jucariile din lemn sunt cele mai solide. Fabricate din materiale nobile si durabile, jucariile din lemn sunt foarte solide. Pot sa reziste chiar unei caderi, acolo unde cele din plastic nu au cum sa reziste. Iar lemnul isi va pastra identitate, chiar daca “imbatraneste”. Jucariile din lemn mai vechi vor fi si mai apreciate.

Jucariile din lemn sunt atemporale si se transmit din generatie in generatie. Jucariile de lemn sunt astfel perfecte pentru a fi transmise fratilor mai mici. Pretul lor este cu siguranta unul mai mare fata de cel al jucariilor din plastic, dar in timp, se pot face economii datorita lor.
Jucariile din lemn sunt ludice. Astfel ca, sunt simple si sobre, dar sunt si ludice.

Sunt sobre atunci cand vine vorba despre estetismul lor, dar formele, culorile sau texturile lor fac sa fie aliati de pret atunci cand vine vorba despre dezvoltarea functiilor motrice sau senzoriale.

Simplitatea lor lasa loc creativitatii copiilor. Imaginatie si vis. Cea mai simpla jucarie este cea mai animata, cea mai captivanta.

Jucariile din lemn sunt cele mai frumoase. Jucariile din lemn au o latura indemodabila care seduce atat copiii cat si adultii. Si estetica lor le permite sa coabiteze cu alte obiecte de decor, indiferent de stil.

Jucariile de lemn au grija de sanatatea copiilor. Jucariile din plastic pot sa fie toxice. Dar lemnul este un material natural, care nu este deloc periculos. Iar vopseaua este pe baza de solvent naturali, acestea fiind si foarte usor de curatat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.