Cum aleg masa pentru locul pentru dinning?

author
1 minute, 28 seconds Read

In orice loc pentru luat masa, exista un element foarte important- masa. Aflata in mijlocul incaperii, este cea care dicteaza ambianta si stilul locului de luat masa si contribuie si la experienta mesei sau a cinei.

Atunci cand alegi masa pentru dinning, exista trei lucruri foarte importante de care sa tii cont- materialul din care esre facuta masa, forma si aspectul mesei, dar si marimea sa.

Ce materiale sunt folosite pentru masa din zona de dinning?

Masa din dinning poate sa fie din materiale diferite: sticla, beton, marmura, plastic sau lemn. Alegerea materialului trebuie sa fie facuta atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere practic. Sticla, te poate ajuta, de exemplu, sa ai un loc de luat masa foarte practic, o masa mare din lemn va incalzi instantaneu incaperea, dar interiorul casei trebuie sa corespunda acestui stil rustic.

Ce stil de masa poti alege?

Cea mai traditionala forma este masa dreptunghiulara care se poate regasi in orice camin. Masa ovala este si ea din ce in ce mai populara si confera un aspect retro/rustic unei incaperii. Masa patrata reprezinta in egala masura una din cele mai modern si mai practice alegeri, mai ales daca vrei sa te bucuri de cea mai cosy atmosfera atunci cand ai mai multi invitati.

Ce marime de masa poti alege?

Aici totul depinde de marimea locului de luat masa. Fiecare persoana trebuie sa aiba un spatiu de macar 60 de cm pentru a sta confortabil. Latimea sa ar trebui sa fie de macar 90 de cm daca vrei ca cineva sa fie in capul mesei sau de 120 de cm daca vrei ca doua persoane sa stea acolo si cel mai bine ar fi sa alegi o masa care se poate transforma sa devina mai mare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.