Ce culoare sa alegi pentru mobilierul tau de bucatarie?

author
1 minute, 29 seconds Read

Vrei sa schimbi mobilierul de bucatarie sau sa schimbi o parte din mobilier? Vrei sa stii ce culoare sa alegi pentru acesta? In domeniul decoratiunilor sau al designului interior, este esential sa se respecte unele reguli pentru a se pastra o armonie generala.

Posibilitatile in ceea ce priveste mobilierul de bucatarie sunt multiple. Dar, nuantele uni sunt cele care sunt alese mereu de toata lumea. Iata care este paleta de tonuri atemporale si in tendinte din care poti alege.

Negrul

O culoare atemporala prin excelenta, negrul incarneaza la perfectie eleganta. Sobru, negrul merge de minune cu albul dar si cu o nuanta mai vie. Cu albul va crea o ambianta contemporana si grafica. Cu o culoare mai vie, va crea un contrast mai agreabil. In plus, poate pune cel mai bine in valoare nuantele de pastel pentru o bucatarie industriala sau feng shui.

Griul

Griul a devenit incet dar sigur o nuanta foarte in voga in ceea ce priveste decorul. Contemporan si atemporal, este cel mai adesea preferat in locul albului. Griul se poate asocia cu un decor scandinav, feng shui sau contemporan sau chiar naturala. Merge foarte bine de asemenea cu lemnul.

Griul deschis este deschis si mai bland si aduce un plus de luminozitate. Griul antracit este inchis si mai profund.

Albul

Albul este o culoare luminoasa si atemporala. Mobilierul in nuante de alb este cel care reflecta foarte bine lumina. Un mare avantaj mai ales pentru bucatariile mai mici. Si cel mai mare avantaj este ca se potriveste cu aproape orice.

Vezi si:  Design interior apartament modern Constanta

Rosul

Este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa dinamizezi bucataria. Da un plus de caracter incaperii, dar si o latura mai calduroasa. Rosul mai caramziu are o latura industriala iar nuanta de terracotta este foarte la moda. Nuanta sa este autentica.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.