Apartamente noi in Rahova

1 minute, 31 seconds Read

Residence Rahova este un ansamblu rezidential care s-a anuntat inca de la inceputul construirii lui, unul dintre cele mai mare cartiere rezidentiale din capitala Romaniei. Datorita magazinelor, spatiilor comerciale si a celor 400 de apartamente care se gasesc in incinta lui, Residence Rahova promite sa devina cel mai impresionant cartier din Bucuresti.

Cartierul Rahova se gaseste in imediata apropiere a Pietei Rahova, de unde si-a luat si denumirea. Pentru a ajunge aici puteti sa mergeti pe soseaua Alexandriei. Residence Rahova cuprinde o investitie extrem de mare, incluzand constructia a opt blocuri de locuinte, mai exact a 400 de apartamente toate utilate complet. Datorita finisajelor pe care apartamentele noi din Rahova le au, multumesc de la prima vedere clientul care este in cautare de o locuinta. Toate apartamentele din cartierul Rahova cuprind spatii largi, generoase, bucatariile sunt sunt mari si au balcoane, baile de asemenea la fel, astfel incat raportul calitate – pret sa fie excelent atat din punct de vedere al clientului, cat si din punct de vedere al vanzatorului.

Preturile apartamentelor din Residence Rahova sunt extrem de mici in comparatie cu cel al apartamentelor din alte cartiere, tinand cont de privelistea si facilitatile pe care acest cartier le ofera. Cel mai mic pret incepe cu suma de 700 de Euro, costurile variind in functie de locuinta pe care vi-o doriti, garsoniera, apartament cu 2 camere sau apartament cu 3 camere. Residence Rahova dispune de o pozitie foarte buna, oferind persoanelor care locuiesc aici acces rapid la statia RATB Piata Rahova sau Piata Pucheni. Infrastructura care se gaseste in cartierul Rahova este complet finalizata, toate drumurile sunt asfaltate, existand toate facilitatile de care aveti nevoie, cartierul fiind bransat la Apa Nova, Distrigaz si Enel. De asemenea, in imediata apropiere a Residence Rahova gasim cele mai importante puncte de interes pentru populatie precum: institutii de invatamant, spital, crese, gradinite, mall-uri si hypermarketuri.

Vezi si:  Schimbati atmosfera camerei in doar cativa pasi

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.