De ce sunt recomandate tigarile electronice si ce beneficii au?

2 minutes, 49 seconds Read

Ce reprezinta aceste produse denumite generic “tigari electronice”?

Un nou concept ce revolutioneaza modul de viata ce priveste direct socializarea si sanatatea noastra il reprezinta o serie de produse care inlocuiesc cu succes tigarile traditionale si – implicit – fumatul asa cum il cunoastem noi, cei neinitiati, in momentul de fata.

Aceste produse functioneaza prin actionare electro-mecanica – in cazul tigarilor electronice manuale ce sunt prevazute cu un buton – sau doar electrica – in cazul celor automate, activarea realizandu-se automat la mometul inspirarii aburului degajat.

Ca si componenta, sunt alcatuite dintr-un atomizor care se incalzeste si transforma lichidul in vaporii trecuti apoi prin filtrul care poate fi folosit de regula de cateva zeci de ori. Atomizorul este alimentat de la un acumulator integrat ce poate fi incarcat de sute de ori printr-un alimentator direct dintr-o priza de retea de 220 V, fie printr-un cablu USB direct din PC-ul Dumneavoastra.

In general un kit complet poate contine una sau doua tigari electronice complete, filtre de rezerva si e-lichid suficiente pentru aproximativ o luna, precum si cele doua tipuri de incarcatoare pentru acumulatori. Un acumulator poate furniza energie pana la 24 de ore.

 

Ce spun specialistii despre beneficiile lor?

In urma studiilor si a testelor efectuate de universitati cu renume in domeniul cercetarii sau clinici medicale private sau publice – disponibile la o simpla cautare pe internet – s-a constatat ca aceste produse nu contin elementele nocive pe termen lung gasite in tigarile pe baza de tutun, precum gudronul sau monoxidul de carbon.

Acest lucru pe termen lung sunt benefice organismului uman prin cresterea treptata a capacitatii de efort si imbunatatirea respiratiei.

Vezi si:  Vreau sa imi cumpar HTC ONE M8

Rezulatele testelor sunt disponibile de asemenea si la producatorii autorizati si transmise importatorilor si distribuitorilor oficiali.

 

Avantajele tigarilor electronice

Procesul de fumat este asemanator pana la cele mai mici detalii, psihicul uman fiind familiarizat cu miscarile mecanice / reflexe de la fumatul clasic, modul in care se efectueaza absortia aburului, aprinderea unui beculet in capatul tigarii electronice in momentul activarii, forma si dimensiunile asemanatoare ajuta la obisnuirea rapida a noului mod de viata.

Forumurile si blogurile de profil sunt dovada ca acestea au un efect pozitiv pe termen scurt/mediu/lung, din marturiile utilizatorilor reiesind cateva aspecte principale :

–          dupa o perioada – de regula cateva saptamani – tigarile traditionale pot fi eliminate complet,  mergand in continuare doar pe utilizarea de tigari electronice

–          in urmatoarea perioada nivelul de nicotina este redus treptat in cele mai multe cazuri, ajungand chiar la renuntarea completa si eliminarea dependentei.

 

Tigarile electronice sunt mai ieftine

Investitia initiala optima consta intr-un kit complet – despre componenta caruia am vorbit mai sus  si, de regula, este suficienta pentru aproximativ o luna sau mai mult in functie de modelul achizitionat (in acest caz, daca deja v-ati hotarat sa treceti la acest mod de fumat, este indicat sa cereti consultanta distribuitorului, intrucat este importanta o opinie avizata care sa tina cont inclusiv de tipul de tigara clasica preferata actual). Aceasta investitie este aproximativ jumatate din suma cheltuita pe tigarile obisnuite, la media de un pachet pe zi.

In urmatoarele luni, daca se continua, investitia se rezuma la consumabile (e-lichide care de regula se gasesc in diverse concentratii si arome de fructe sau plante si filtrele pentru purificare), deci chiar si mai putin. Astfel ca investitia poate parea mai serioasa initial, insa ea se amortizeaza foarte repede, iar daca veti renunta complet la fumat, va merita cu siguranta acest efort!

Vezi si:  Tigara electronica – mai safe pentru organism

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.